ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα: Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο για ΝΟΚ και ΝΟΜΑΥ (φωτογραφίες – αποτελέσματα – μετάλλια)

 

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στον υγρό στίβο της λίμνης της Καστοριάς προκειμένου να παρακολουθήσουν τους τελικούς και να χειροκροτήσουν τους νικητές των 11 τελικών, καθώς και τα πληρώματα ΑΜΕΑ που πήραν μέρος σε αγώνες επίδειξης

Με πολυνίκη αλλά τελικό πρωταθλητή για το 2022 τον ΝΟ Ιωαννίνων έπεσε η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που είχαν πάρει και πέρυσι κατακτώντας στην Β΄Φάση του 88ου Παν. Πρωταθλήματος της Καστοριάς 4 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο και σε συνδυασμό με  τα 7 χρυσά που είχαν κερδίσει στην Α΄Φάση ξεπέρασαν  τον ΟΕΑΝΑΒ   και βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων.

Οι 11 τελικοί της Καστοριάς ήταν άκρως ανταγωνιστικοί με τους 4 απ αυτούς να καταλήγουν στα πληρώματα του ΝΟΙ οι δυο κατέληξαν στον ΝΟΒΑ ενώ από ένα χρυσό κατέκτησαν οι ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΝΟ Μαυροχωρίου, ΝΟΚ και ΠΝΟΙ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών ΕΔΩ.

Πίνακας μεταλλίων της σημερινής Β΄Φάσης:

Συγκεντρωτικός πίνακας μεταλλίων του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος:

Ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς:

Πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για τη διοργάνωση και στον αλυτάρχη των αγώνων, τον “δικό μας” Κώστα Παπαγιάννη που φρόντισε για την άρτια διεξαγωγή τους!
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές που συμμετείχαν και ακόμη περισσότερα στους αθλητές των τοπικών μας ομίλων, Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου, για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που απέσπασαν.

 

Live steaming από τη λίμνη της Καστοριάς οι τελικοί του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

 

 

 

Back to top button