ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπα

Το ευχαριστώ της ΧΑΝΘ στον Ιωάννη Σαρρή

Ένας όμορφος κύκλος κλείνει σήμερα, ένας άλλος ανοίγει.
Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, ο Ιωάννης Σαρρής, με την ταπεινότητα και την εργατικότητά του, καθιερώθηκε ως βασικός στην εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ, συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και πήρε «με το σπαθί του» σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην ανδρική μας ομάδα.
Ο Ιωάννης Σαρρής ξεκίνησε το μπάσκετ στο Άργος Ορεστικό και αγωνίστηκε στα τμήματα παμπαίδων, παίδων, εφήβων και ανδρών. Την σεζόν 2018-2019 με το αντρικό τμήμα συμμετείχε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ, έχοντας ενεργό ρόλο.
Από το 2016 έως το 2019 συμμετείχε στην μικτή της ΕΚΑΣΔΥΜ. Το 2019 μεταγράφηκε στη GBA και αγωνίστηκε στο παιδικό και στο εφηβικό της τμήμα.
Σήμερα, ο Ιωάννης έχοντας πετύχει την εισαγωγή του στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα, βάζει πλώρη για άλλα μπασκετικά λιμάνια.
Σε μήνυμά του προς την ΧΑΝΘ αναφέρει :
«Ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια της ΧΑΝΘ για όσα μου πρόσφερε την τελευταία χρονιά. Οι ηθικές αξίες και οι γνώσεις των προπονητών και γενικότερα των ανθρώπων της ΧΑΝΘ θα με συνοδεύουν όλη την υπόλοιπη ζωή μου».
Με την ευχή μας Ιωάννη και με την αγάπη όλης της μπασκετικής οικογένειας της ΧΑΝΘ.

Back to top button