ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ανανέωση συνεργασίας του ΑΣ Άργος Ορεστικό με τον προπονητή των επιτυχιών Σπύρο Κίτσιο

Έπειτα από μία μεγάλη και εποικοδομητική συζήτηση ο ΑΣ Άργος Ορεστικό ανανέωσε την συνεργασία του με τον coach των επιτυχιών, κ. Κίτσιο Σπύρο!
Στη συζήτηση επαναπροσδιορίστηκε το πλάνο και τέθηκαν οι στόχοι για τα αγωνιστικά τμήματα που θα καθοδηγήσει ο coach Κίτσιος.
Τα τμήματα αυτά είναι η εφηβική και η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ ενώ συμφωνήθηκε και ο αυξημένος ρόλος του στα τμήματα υποδομών του συλλόγου καθώς οι γνώσεις του και η διάθεση του να προσφέρει στα νέα παιδιά κρίθηκαν απαραίτητες ενώ ο βασικός αγωνιστικός στόχος του συλλόγου μας θα παραμείνει η εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ μέσα σε ένα ανταγωνιστικό κλίμα που θα δώσει αθλητικά και κοινωνικά εφόδια στα παιδιά.
Τα προηγούμενα έτη υπό την καθοδήγηση του coach ο σύλλογος:
Κέρδισε 2 πρωταθλήματα Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ (2018-2019, 2019-2020).
Είχε ξεκινήσει την συμμετοχή του στην Γ’ εθνική κατηγορία το 2020-2021 πριν διακοπούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες λόγω Covid-19.
Κέρδισε την 3η θέση στο final four του παιδικού πρωταθλήματος 2021-2022 της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Ανέδειξε νεαρούς αθλητές που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον συλλόγων μεγαλύτερων κατηγοριών. Μερικοί από αυτούς είναι οι: Λεωνίδας Κολιός – Προμηθέας Πατρών, Τάσος Νέστορας – Καστοριά (Α2 Εθνική κατηγορία), Ιωάννης Σαρρής – GBA, Κωνσταντίνος Μυρκοπουλος – ΧΑΝΘ.
Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι δίπλα στον coach και δίπλα σε όλους τους αθλητές μας ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.
Coach καλή επιτυχία !

ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
 

Back to top button