Ελλάδα

Κάθειρξη 27 ετών σε ιερέα για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή

Στη φυλακή επιστρέφει ο ιερέας, που καταδικάστηκε ομόφωνα σε 27 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, για βιασμό κατά συρροή ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και για την κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, χωρίς αναστολή. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Χθες βράδυ ανακοινώθηκε η ποινή που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας με τις δύο αδελφές, που τον μήνυσαν πρώτες να ξεσπούν σε δάκρυα στο άκουσμά της.

Η δικηγόρος των κοριτσιών δήλωσε στο lefkadapress φανερά ικανοποιημένη σημειώνοντας τα εξής: «Οι εντολείς μου βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλουν όλα όσα είχαν περάσει αυτά τα χρόνια από τον κατηγορούμενο , είχαν εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη στην οποία και απευθυνθήκαμε.

«Είναι μία απόφαση που δικαιώνει όχι μόνο τα θύματα αλλά δικαιώνει όλα τα ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση , που καταφεύγουν στη δικαιοσύνη και ζητάνε τη δικαίωση , την τιμωρία του δράστη αλλά και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την προστασία τους» κατέληξε.

efsyn.gr

Back to top button