ΑθλητικάΚαστοριά

Ποιος είναι ο Φώτης Νάκος, το νέο απόκτημα της Καστοριάς

Στο χωριό Ρίζωμα, 14 χλμ. βόρεια της πόλης των Τρικάλων, στη δημοτική κοινότητα Παραληθαίων, όλοι ομιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που διαπρέπει στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού, με τη φανέλα της τοπικής Α.Ε. Παραληθαίων, εν ονόματι Νάκος:
«Τον Αθανάσιο ή τον Φώτη;», ρωτούν οι χωριανοί.
«Τον πιτσιρικά μωρέ, τον Φώτη, σιγά να μη μιλάμε για τον πατέρα και συμπαίκτη του τον Θανάση. Αυτός τα “έφαγε τα ψωμιά του”», απαντούν οι γνωρίζοντες της οικογένειας Νάκου από τον Πλάτανο Τρικάλων.
Μάλιστα, στα πηγαδάκια που στήνονται στα ποδοσφαιρικά στέκια της περιοχής, κάποιοι παλαιότεροι θυμούνται και τον παππού του, εξαιρετικός και δαύτος ποδοσφαιριστής, που τέθηκε παλαιότερα αντίπαλος με τον εγγονό του σε ένα ματς φιλικού χαρακτήρα Παλαίμαχοι vs Νέοι, ενώ, άλλοι, τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού, σχολιάζοντας παράλληλα το ταλέντο του και το πόσο γρήγορος αθλητής είναι, μη διστάζοντας να πουν πως… «είναι θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή για ομάδα ανώτερης κατηγορίας».
Και δικαιώθηκαν ως προς την πρόβλεψή τους αυτή, με τον 21χρονο σήμερα εξτρέμ Φώτη Νάκο, μετά από ένα σύντομο πέρασμα λίγων μηνών στα γειτονικά Μετέωρα, στη Γ’ Εθνική, και κοντά 2 χρόνια στην Α.Ε. Γραμμοχωρίων, θα βρεθεί να αγωνίζεται με τη φανέλα της Καστοριάς στη τρίτη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Football

 

 

 

Back to top button