ΚαστοριάΚοζάνη

Ευχαριστήριο της οικογένειας Νικολάου Τζιλίνη

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για των τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πληθώρα συλλυπητήριων μηνυμάτων συμπαράστασης και συμπόνοιας στην μεγάλη δυστυχία που βιώσαμε και βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας Νικολάου Τζιλίνη.
Σταθήκανε δίπλα μας. Στέκεστε δίπλα μας με την αγάπη σας, τα γλυκά σας λόγια, τα τηλεφωνήματα σας, την σκέψη σας, τα συλλυπητήρια μηνύματα σας.Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε έως και την ώρα τούτη να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα παππού Νικoλάου Τζιλίνη. Όλες σας οι ευχές είναι μεγάλη παρηγοριά στην ψυχή μας.
Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη και Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο για την τιμή που επεφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένεια μας,με την παρουσία του στην Εξόδιο ακολουθία και με τον επικήδειο που εκφώνησε και μας συγκίνησε βαθύτατα.
Ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος άφησε παρακαταθήκη του σε εμάς την αγάπη του για την ζωή, την οικογένεια του,τους συνανθρώπους του,τους συναδέλφους του.
Θα θυμόμαστε πάντοτε την μεγαλοσύνη της καρδιάς του,την γενναιοδωρία της ψυχής του,την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του.Είναι για όλη την οικογένεια ο Πατέρας που σημάδεψε την πορεία της ζωής μας,που με τα πλούσια συναισθήματα του, άγγιξε τις καρδιές όλων μας.
Με τίς θερμότατες ευχαριστίες μας για την συμπαράσταση σας στο πένθος μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία αγάπη και αναστάσιμη αισιοδοξία.
Η οικογένεια

 

 

 

 

Back to top button