ΑθλητικάΚαστοριά

Ο ΝΟΚ για την απίστευτη επιτυχία της Ευαγγελίας Αναστασιάδου

Με μία απίστευτη επιτυχία ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών που διεξάγεται στο Βαρέζε της Ιταλίας. Η Ευαγγελία Αναστασιάδου, αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και βασική στέλεχος της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας, στον προκριματικό του αγωνίσματος του σκιφ ελαφρών βαρών πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο όλων των εποχών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Βαρέζε (υψηλή θερμοκρασία νερού και πρίμα άνεμος) βοήθησαν την σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. στο να πετύχει έναν ασύλληπτο χρόνο με 7:24.59, επίδοση η οποία την οδηγεί απ’ ευθείας στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τη σπουδαία της επίδοση και να της ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στον ημιτελικό, καθώς και στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος. Η πόλη της Καστοριάς περιμένει ένα σπουδαία χρυσό μετάλλιο από την Ευαγγελία και είμαστε όλοι σίγουροι πως με τη μεγάλη της αξία θα καταφέρει να το πάρει.

Back to top button