Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Συγχαρητήρια μηνύματα για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με τη ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για τους νέους και τις νέες μας.

Συγχαρητήρια στους εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια της χώρας μας.Καλές σπουδές και προκοπή στη ζωή τους. Όσον αφορά τις Πανεπιστημιακές Σχολές στην Καστοριά, διαπιστώνουμε πως αυξήθηκαν οι επιτυχόντες ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ανήλθε η ελάχιστη βάση εισαγωγής.Αυτό επιβεβαιώνει και δικαιώνει ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ της πολιτικής μας,καθώς και την ποιότητα των σπουδών που παρέχεται σε αυτές.Ταυτόχρονα στέλνει στα τάρταρα τον ΣΥΡΙΖΑ για την ανυποληψία του και την ισοπεδωτική του καταστροφολογία.Μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τους αγώνες μας για την νίκη και την τελική επικράτηση της αριστείας,απέναντι στην μετριοκρατία,την άρνηση και τον μηδενισμό.

Ζήσης Τζηκαλάγιας
Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους και όσες πέτυχαν την εισαγωγή τους, με τη στήριξη γονέων και καθηγητών, στην ανώτατη εκπαίδευση. Εύχομαι ολόψυχα καλή πρόοδο και να αξιοποιήσουν τη γνώση και τις εμπειρίες της φοιτητικής τους ζωής για την καλλιέργεια της προσωπικότητάς τους και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους και όσες αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν το στόχο τους καθώς προσπάθησαν σε δύσκολες συνθήκες με τη συνέχιση των αντιεκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων του Υπουργείου Παιδείας που οδήγησε στον αποκλεισμό χιλιάδων μαθητών από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αξίζει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους καθώς θα έχουν πολλές ευκαιρίες και στο μέλλον.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή πρόοδο σε όλους και όλες.
Ολυμπία Τελιγιορίδου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που κατάφεραν να εισαχθούν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ένας κύκλος προσπαθειών μόλις έφτασε στο τέλος του, ξεκινά όμως ένας νέος, που ελπίζω να στεφθεί με ανάλογη επιτυχία για όλους σας.
Μαζί με τα παιδιά, αξίζουν συγχαρητήρια
σε γονείς και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που τους παρέχουν απλόχερα, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.
Σε όσους δεν κατάφεραν επιτύχουν την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση, να έχουν κατά νου, ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές στη ζωή τους, τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσουν με σύνεση.
Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Καλό ξεκίνημα!»
Δέσποινα Κοζατσάνη
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που είδαν σήμερα τους κόπους τους να ανταμείβονται, με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!
Μια νέα ζωή ξεκινά για εσάς, γεμάτη όνειρα, ευκαιρίες, προκλήσεις και ελπίδα. Συμπαραστάτες σας σε αυτό τον δύσκολο και μακρύ αγώνα, οι καθηγητές και οι γονείς σας, οι οποίοι έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται χαρά και υπερηφάνεια.
Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία να ευχηθώ σε όλους τους νεοεισερχόμενους φοιτητές των τμημάτων της Καστοριάς.
Είμαστε βέβαιοι ότι το τοπικό μας ίδρυμα θα ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις σας παρέχοντάς σας το υψηλό επίπεδο σπουδών!
Πολλά μπράβο αξίζουν και σε εσάς που αγωνιστήκατε αλλά δεν καταφέρατε να εισαχθείτε φέτος σε κάποια σχολή. Η ζωή είναι όλη μπροστά σας για να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας!
Γιάννης Κορεντσίδης
Δήμαρχος Καστοριάς

 

Μια δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία για την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έφτασε στο τέλος της.
Εύχομαι η ανακοίνωση των βάσεων να έφερε χαμόγελα σε όλους εσάς που μοχθήσατε για τα όνειρά σας.
Να είστε υπερήφανοι, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα, και φυσικά να συνεχίσετε με κάθε τρόπο να αναζητάτε τη γνώση.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!
Πάνος Κεπαπτσόγλου
Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

 

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που πέτυχαν τον στόχο τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι πανελλήνιες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο δεν είμαι όμως το μοναδικό.
Σε όσους δεν τα κατάφεραν να ξέρουν ότι τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον, που ανοίγεται μπροστά τους !
Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους !
Μαρία Αντωνίου
Επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

 

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια και δικαιώθηκαν οι κόποι τους!
Καλή υπομονή και δύναμη στους γονείς που θα επωμιστούν το κόστος των σπουδών!
Καλό κουράγιο και δύναμη ,στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν.
Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας και μπορείτε να κερδίσετε πολλές μάχες που θα δώσετε!
Χρήστος Παύλου
Συντονιστής Ελληνικής Λύσης Καστοριάς

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους μετά από τα αποτελέσματα επιτυχίας τους στις Πανεπιστημιακές σχολές καλή φοιτητική ζωή και συνέχιση των προσπαθειών τους για απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών ζωής. Σε όσους μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να πετύχουν στις σχολές που επιθυμούσαν, τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με θέληση και πίστη και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε στο τέλος. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζει.
Τέλος, να συγχαρώ τους γονείς των μαθητών και μαθητριών που ήταν δίπλα στα παιδιά τους και τα υποστήριξαν σε όλη αυτή την πορεία και προσπάθειά τους.
Ο Διευθυντής, Δημήτριος Τσατσαρώνης,
και ο Σύλλογος Διδασκόντων
του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού 

 

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς θέλει ολόθερμα να δώσει συγχαρητήρια
σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των εργαζομένων αλλά και
ανέργων του Ν. Καστοριάς για την επιτυχία τους όσον αφορά την εισαγωγή
τους στα Τριτοβάθμια Ιδρύματα.
Επιπροσθέτως καμαρώνουμε τις επιτυχίες των μαθητών του Γενικού Λυκείου
και ΕΠΑΛ, σε ποσοστό 90% , που φοίτησαν στο Κοινωνικό μας Φροντιστήριο.
Ο σκληρός αγώνας που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος,
ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε στα παιδιά η νέα ζωή που
ξεκινάνε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων
τους !
Τώρα για του μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να επιτύχουν σε
αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν
διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που αγωνιούν και προσδοκούν να
κατακτήσουν ! Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχουν και άλλες ευκαιρίες
διάκρισης στη ζωή τους.
Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα γεμάτη γνώση και εμπειρίες!
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή
σταδιοδρομία
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Η  ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων εκφράζει κατ’αρχάς τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους και όλες εσάς, μαθητές και μαθήτριες, που δώσατε τον επίπονο αγώνα αυτών των εξετάσεων.

Για εσάς που καταφέρατε να υλοποιήσετε τον στόχο σας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εξειδικευμένη γνώση μα και στη φοιτητική ζωή. Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και με χαρά και περηφάνια σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τον νέο γεμάτο προκλήσεις δρόμο της επιστήμης που διαλέξατε!!

Για εσάς που φέτος δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μην απογοητεύεστε. Πολλοί και πολλές από εμάς του/ις μεγαλύτερους/ες που βλέπετε και ίσως θα θέλατε να μοιάσετε έχασαν πολλές μάχες που ατσάλωσαν τη θέληση τους να πετύχουν στη ζωή. Μαθαίνουμε κάθε μέρα να παλεύουμε για το όνειρό μας και στο τέλος η επιτυχία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι!

Καλή αρχή στη νέα σας ζωή!

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΒΑΣΩ ΜΑΛΕΑ

Ευχαριστήριο για την πρωτιά της Κατερίνας Μήκα

Δευτεροβάθμια Καστοριάς: Συγχαρητήριο μήνυμα

Ευχές του Καστορίας κ. Καλλινίκου στους αποφοίτους και τους εισαγωμένους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και υποτροφίες από τη Μητρόπολη

 

 

Back to top button