Καστοριά

Αίτημα των κατοίκων του Μαυροχωρίου προς τη ΔΕΥΑΚ για την έλλειψη νερού

Σας ενημερώνουμε με το παρόν κείμενο ότι η κατάσταση με την παροχή νερού για οικιακή χρήση στο Μαυροχώρι είναι άκρως προβληματική τους θερινούς μήνες που διανύουμε.
Το πρόβλημα είναι οξύτατο, υπάρχει ελάχιστη πίεση νερού στα σπίτια μας καθώς και πλήρης διακοπή εντός της ημέρας για κάποιες ώρες.
Υπάρχει αδυναμία εκτέλεσης και των απλούστερων οικιακών χρήσεων-εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών μάλιστα- όπως να κάνουμε μπάνιο,να μαγειρέψουμε,να πλύνουμε τα μπαλκόνια μας. Το πρόβλημα είναι χρόνιο στην περιοχή μας κατά τους θερινούς μήνες,φέτος όμως δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των συνδημοτών μας.
Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, είδος πρώτης ανάγκης και δεν συνάδει με τον πολιτισμό μας να το στερούνται οι κάτοικοι μιας περιοχής ή να το χρησιμοποιούν με το δελτίο.
Οι συχνές οχλήσεις και εκκλήσεις μας προς την Υπηρεσία σας δεν είχαν αντίκρισμα, πέραν των διαβεβαιώσεων ότι υπήρχαν κάποιες βλάβες που αποκαταστάθηκαν και δεν σημειώνεται έλλειψη νερού στη δεξαμενή. Αυτές οι διαβεβαιώσεις δυστυχώς δεν μεταφράζονται σε τρεχούμενο νερό στις βρύσες μας.
Παρακαλούμε να προβείτε σε άμεσες ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.
Οι κάτοικοι του Μαυροχωρίου
(ακολουθούν οι υπογραφές)
Το παραπάνω κείμενο θα επιδοθεί αύριο Δευτέρα στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ στη Μεσοποταμία

Η ΔΕΥΑΚ για την υπερκατανάλωση νερού στο Μαυροχώρι

 

 

 

 

 

Back to top button