ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κορησός: Ευχαριστήριο για τη λαϊκορεμπέτικη βραδιά

Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος” ευχαριστεί με την σειρά τους ακόλουθους για την όμορφη λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά στην “πλατεία Φράγκα” Παρασκευή 29/07/2022:
1) Τον υπέροχο κόσμο που με την βροντερή του παρουσία έδωσε ένα ακόμη δείγμα γραφής ως προς την αμέριστη στήριξη του φορέα μας.
2) Την Τοπική Κοινότητα Κορησού και τον Δήμο Καστοριάς για τον καλλωπισμό και την αδειοδότηση του εν λόγω χώρου(πλατεία Φράγκα) που έλαβε χώρα η εκδήλωση του συλλόγου μας.
3) Όλους τους συνεργάτες του Δ.Σ που έδωσαν κυριολεκτικά την ψυχή τους σε μπαρ, ψησταριές και ταμείο ώστε να κυλήσει ρολόι η λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού.
4)Τον συγχωριανό μας κύριο Μίχο Νικόλαο για την συνδρομή του στην εξυπηρέτηση του κοινού στο ταμείο τις ώρες αιχμής της εκδήλωσεως.
5)Την εξαιρετική ορχήστρα. Τον εκπληκτικό μαέστρο Δούκα Τάσο, την πανέμορφη και εξαιρετική ερμηνεύτρια Κοπιδακη Αριάδνη, τον Καρατζιδη Νίκο στα πλήκτρα και τον συγκλονιστικό Μισιρλη Αποστολή στο μικρόφωνο.
6)Την συνεργάτιδα στο Δ.Σ του φορέα κυρία Κυριακίδου Ευτέρπη για την παραχώρηση χώρου, ρεύματος και νερού που ήταν άκρως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης.
7)Τους συγχωριανούς μας κυρία Κοκκινίδου Τασούλα χήρα του αείμνηστου Βασίλη και κυρίου Στυλιαδη Χαράλαμπου για την παροχή ρεύματος για την λειτουργία των προβολέων και των αντίστοιχων μηχανημάτων της ορχήστρας.
8)Τον ραδιοφωνικό σταθμό antennes fm 93,6 και τα ενημερωτικά Καστοριανα σάιτ fouit.gr, kastoria 365.gr και ola deka kastoria για την αφιλοκερδή προβολή της εν λόγω εκδήλωσεως μας πριν και μετά.
Με την τελευταία καλοκαιρινή εκδήλωση για φέτος από πλευράς μας να ολοκληρώνεται χθες βράδυ ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Θέμελης Αναστασίος
& το Δ.Σ του Συλλόγου.

Back to top button