ΑθλητικάΚαστοριά

Συγχαρητήρια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητής μας Νίκος Χωλόπουλος αν και ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία των Παίδων αγωνίστηκε και διακρίθηκε σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην κατηγορία των Εφήβων πράγμα που αποδεικνύει το ταλέντο του

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου θέλουν να συγχαρούν τον αθλητή του σωματείου μας Νίκο Χωλόπουλο και τους συναθλητές του Παναγιώτη Αδάμ, Απόστολο Λυκομήτρο και Δημήτρη Παπάζογλου για την κατάκτηση της 3 ης θέσης και του χάλκινου παγκόσμιου μεταλλίου στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητής μας Νίκος Χωλόπουλος αν και ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία των Παίδων αγωνίστηκε και διακρίθηκε σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στην κατηγορία των Εφήβων πράγμα που αποδεικνύει το ταλέντο του, τις ικανότητες του, αλλά και της σκληρής δουλειάς και προσπάθειας που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα.
Συγχαίρουμε επίσης την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς (ΝΟΚ) Ευαγγελία Αναστασιάδου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 καθώς και την αθλήτρια του ΝΟΚ Στυλιανή Νάτσιουλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διπλό σκιφ Νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, διακρίθηκαν και μας έκαναν περήφανους αποδεικνύοντας πως τα Ελληνικά κουπιά είναι ισάξια με τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις στον χώρο της Παγκόσμιας Κωπηλασίας.
Με τις επιτυχίες αυτές των αθλητών μας η Ελλάδα αναδεικνύεται πρώτη παγκόσμια δύναμη στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων κατακτώντας συνολικά τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Θερμά συγχαρητήρια τέλος στους προπονητές και τους γονείς των αθλητών αλλά και στις Διοικήσεις των σωματείων που στέκονται δίπλα στους αθλητές σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς.

Τρίτος στον κόσμο ο Νικόλας Χωλόπουλος! (φωτο)

Η κούρσα της 3ης θέσης στον κόσμο από το τετραπλό σκιφ των Εφήβων μας με τον Νικόλα Χωλόπουλο και η απονομή (βίντεο)

 

 

 

Back to top button