ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Έχω μια συγκίνηση που θα τραγουδήσω στο River Party» (συνέντευξη)

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο 42ο River Party στο Νεστόριο την Παρασκευή 5 Αυγούστου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τις δεκάδες επιτυχίες και μια από τις πιο αξιόλογες πορείες στο ελληνικό τραγούδι, χωρίς να βάζει ταμπέλες στα είδη, μίλησε στο Star.gr για τη μουσική, τις συναυλίες της, τη νέα γενιά τραγουδιστών και την εμπειρία της στο θέατρο.

Μαζί με τον Γιάννη Παπαγεωργίου και πέντε ακόμα μουσικούς θα παρουσιάσουν στο Νεστόριο τη Λαϊκή βραδινή, μια συναυλία γεμάτη σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Αναμένουμε πώς και πως την εμφάνισή σας στο River Party στο Νεστόριο; Τι θα ακούσουμε σε αυτή;

Φέτος ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι ενόψει του καινούργιου δίσκου που κάνω για τον Απόστολο Καλδάρα. Τραγουδάμε το λαϊκό τραγούδι και την επιρροή του μέχρι σήμερα. Δηλαδή το πώς επηρέασε ακόμα και τους δικούς μας έντεχνους μέχρι και τη δική μου τη γενιά, τη γενιά του ’90 που διαμορφώθηκε το έντεχνο λαϊκό, αλλά μέχρι και σήμερα και πώς έχει επηρεάσει τους νεότερους τραγουδοποιούς που αγαπούν το λαϊκό τραγούδι. Αυτό θα παρουσιάσουμε στο Νεστόριο. Νιώθω πραγματικά πολύ ωραία που μετά από τόσα χρόνια θα βρεθώ ξανά σε αυτήν τη σκηνή, που μου θυμίζει όλες τις ωραίες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού όλα αυτά τα χρόνια. Έχω όντως μια συγκίνηση που θα ανέβω ξανά σε αυτήν τη σκηνή.

Αναφερθήκατε στη νέα γενιά τραγουδιστών… Ξεχωρίζετε κάποιους;

Συνέχεια στο Star.gr

 

 

 

 

Back to top button