ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Φεστιβάλ Γράμμου: Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση πινάκων με γραμματόσημα του Μιχάλη Κεραμάρη (φωτογραφίες)

Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση πρωτότυπων πινάκων με γραμματόσημα του Μιχάλη Κεραμάρη στον νερόμυλο Σερένη, στο Νεστόριο. Δημιουργίες με μια πολύ ιδιαίτερη τεχνοτροπία, λεπτά και υπομονετικά δουλεμένες παρουσιάζονται σαν ένα παλιό υφαντό, σαν μοντέρνο κολλάζ ή ακόμα και σαν ψηφίδες στο χρόνο.
Χθες Δευτέρα 1/8 επισκέφθηκαν τον χώρο, ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας και πολλοί από το Νεστόριο, την Καστοριά και το Επταχώρι και ξεναγήθηκαν από τον καλλιτέχνη.
Ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγια δήλωσε μετά την επίσκεψη: “Βρέθηκα στον νερόμυλο του Σερένη στο Κάτω Νεστόριο.Θαύμασα την απέριττη ομορφιά του πέτρινου κτίσματος μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με τα ακούσματα του κελαρίσματος του νερού.Εκεί για λίγες ημέρες μετέφερε από το Επταχώρι τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες ο κ.Μιχάλης Κεραμάρης.Η θεματολογία της έκθεσης αφορά γραμματόσημα τα οποία εκτίθενται με ένα μοναδικό σε σύλληψη τρόπο,ο οποίος κατευθύνει τον επισκέπτη σε δημιουργικό προβληματισμό για την διερεύνηση της στοχοθεσίας του καλλιτέχνη”.
Η έκθεση που συμπεριλαμβάνεται στο Φεστιβάλ Γράμμου θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 19.00 έως τις 21.00. 

 

 

Back to top button