Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπα

“Let’s Meat”: Με τον Βαγγέλη Καράτζιο και τον Βασίλη Νότη (συνέντευξη)

Ο Βαγγέλης Καράτζιος και ο Βασίλης Νότης, μέσα από το μαγειρικό τους κανάλι στο youtube, μοιράζονται υπέροχες συνταγές μαγειρεύοντας στη φύση. Πάμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο ΚastoriaΝews.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Πώς ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας ενός μαγειρικού καναλιού;

Βασίλης Νότης (BN): Όταν έχεις οικογένεια, δίνεις  προτεραιότητα σε αυτή, να φανταστείς στα γυρίσματα πάμε πάντα σχεδόν όλοι μαζί και με αυτόν τον τρόπο το λίγο ελεύθερο χρόνο που έχουμε καταφέρνουμε να τον περνάμε όλοι μαζί , μας αρέσει το φαγητό, μας αρέσει η φύση, εγώ είμαι φωτογράφος, ο Βαγγέλης κρεοπώλης οπότε ήταν «μονόδρομος».

Όλες οι συνταγές έχουν ως βάση το κρέας. Καταρχάς γιατί θεωρείτε τόσο σημαντικό το κρέας στην καθημερινή μας διατροφή και πώς γίνεται η επιλογή των συνταγών;

Βαγγέλης Καράτζιος (ΒΚ): Υπάρχουν  πιο καταρτισμένοι άνθρωποι από μένα να μιλήσουν για το πόσο σημαντική είναι η κατανάλωση κρέατος στην διατροφή μας  (γιατροί, διατροφολόγοι) βέβαια παν μέτρον άριστον.

Επιλέγουμε συνταγές που είναι εύκολες, γρήγορες και γευστικές να μπορεί και ο πιο αρχάριος να τις εκτελέσει με υλικά που θα έχει σπίτι του ανά πάσα στιγμή.

Για να πετύχει μια συνταγή πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε;

Συνέχεια στο kastoria.news

Νέο κανάλι στο Youtube με μαγειρικές στο δασάκι Άργους Ορεστικού (βίντεο)

Μαγειρεύοντας στο Φράγμα του Βράχου (βίντεο)

 

Back to top button