ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» για τις τριήμερες εκδηλώσεις και για το River Party (φωτο)

Το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» παρευρίσκεται με εθελοντές του στον χώρο των εκδηλώσεων του River Party από 4/7-8-2022, με δράσεις Ενημέρωσης-Ευαισθητοποίησης, σχετικά με το έργο του Εθελοντικού μας Οργανισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και όπου αλλού ζητηθεί και είναι εφικτό στην Δυτική Μακεδονία.

Στα πλαίσια της εκστρατείας συλλογής τροφίμων που πραγματοποιεί το <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί>>, κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, για την ενίσχυση 80 ευάλωτων οικογενειών, κάτω από τα όρια της φτώχειας, με 190 ανήλικα παιδιά στην Π.Ε Καστοριάς, δέχεται στον χώρο του river party, χρηματικές Δωρεές, η και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διανεμηθούν στις οικογένειες πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Οργανισμός μας, κάνει έκκληση στους φίλους και υποστηρικτές μας να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους διοργανωτές του River party, τον κ. ΜΥΛΩΝΑ Κώστα και την ομάδα του, που απευθείας έκαναν αποδεκτό το αίτημα του Οργανισμού μας, και μας παρέχουν καθημερινά κάθε δυνατή διευκόλυνση στο έργο μας, αποδεικνύοντας ότι συνεχίζουν επάξια την παράδοση που δημιούργησε το River party για  42η χρονιά

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!

Για Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ << ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2022>>-   ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Καστοριά 6/8/2022

 Με μεγάλη επιτυχία, Το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «Κέλετρον», πραγματοποίησε τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, με τίτλο «Μουσικός Ιούλιος 2022», αφιερωμένες σε όλους τους φίλους, εθελοντές, υποστηρικτές του, και τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2022, στην Κεντρική πλατεία των Νέων Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς, την πρώτη ημέρα με την παραδοσιακή  ορχήστρα του ΝΤΙΜΤΣΙΟΥ Παναγιώτη, την δεύτερη  ημέρα των εκδηλώσεων με την ορχήστρα << ΜΟΥΣΙΚΟ ΗΧΟΧΡΩΜΑ>>, και την Τρίτη, party Νεολαίας με τον DJ ΣΤΑΥΡΟΥ Γιάννη.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν εθελοντές, μέλη, φίλοι, υποστηρικτές, χορηγοί, συλλογικοί φορείς , καθώς και πλήθος κόσμου από την Π. Ε. Καστοριάς.

Δόθηκε η ευκαιρία να γίνει παρουσίαση και ενημέρωση του κοινωνικού έργου του Οργανισμού για το 2022, από το πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Νικολόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε παράλληλα, όλους (τους εθελοντές, τα μέλη, τους φίλους, υποστηρικτές, χορηγούς, συλλογικούς φορείς), για τη μεγάλη συμβολή τους σε αυτό.

Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα υπό σχεδιασμό προγράμματα «Ηλιαχτίδα Ζωής- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά εφήβους και γονείς»- Β  Κύκλος, αλλά και για το πρόγραμμα «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία»- Β Κύκλος, για την ευαισθητοποίηση και εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά εφήβους και γονείς-Α Κύκλος>>,  υλοποιήθηκε από τον Οργανισμό μας τα έτη 2018-2019, με αποκλειστική Δωρεά από τον μεγάλο Δωρητή του οργανισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», και υποστηρίχτηκε με  χορηγίες από το<< Ίδρυμα Μποδοσάκη>>, τον όμιλο Εταιριών ΕΛΠΕ, την Εθνική Τράπεζα και άλλων επώνυμων και ανώνυμων Δωρητών.

Το Πρόγραμμα<< Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία-Α Κύκλος>>,  υλοποιήθηκε τα έτη 2018-2019, με αποκλειστική Δωρεά από το<< Ίδρυμα ΤΙΜΑ>>.

Ο Πρόεδρος κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, με την ιδιότητα του επικεφαλής και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέλετρον, αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται η είναι προς υλοποίηση από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς αυτήν την περίοδο, στον Οικισμό των Νέων Εργατικών Κατοικιών,( κατασκευή Πρότυπης Παιδικής χαράς, έργο αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, υπογειοποίηση των ηλεκτροφόρων καλωδίων στις κολώνες , από τον ΔΕΔΔΗΕ, τοποθέτηση κάδων καθαριότητος και ανακύκλωσης , επιδιόρθωση στα ξύλινα παγκάκια, έργα καθαρισμού του παρακείμενου Στρατοπέδου ΛΕΜ, λειτουργία  του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου στα Γραφεία του Συλλόγου, κλπ)

Την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό, τιμώντας με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης .Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. ΛΙΑΜΗΣ Άκης καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. ΤΟΣΚΟΣ Πέτρος.  Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς  κ. ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ Δέσποινα.

Ο οργανισμός μας αισθάνεται την βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:

Τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» για την άψογη συνεργασία στα πλαίσια συνδιοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Όσους συνεισέφεραν στον υλικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων:

Α. Τον Δήμο Καστοριάς, στα πλαίσια της  συνδιοργάνωσης των εκδηλώσεων, για την παραχώρηση του χώρου, την περιποίηση του πρασίνου και την επιμέλεια των  ηλεκτρολογικών  εγκαταστάσεων  του χώρου της  εκδήλωσης, καθώς και την μερική χρηματοδότηση των δαπανών προβολής και διαφήμισης αυτής.

Β. Την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης των εκδηλώσεων, για την παραχώρηση προτζεκτορα, , καθώς και την μερική χρηματοδότηση των δαπανών προβολής και διαφήμισης αυτής.

Γ. Τους υποστηρικτές των εκδηλώσεων:

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφαλαρίου, και ιδιαίτερα το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Αλέκο, για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα).

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα, και ιδιαίτερα τον κ. ΠΙΣΜΙΡΗ Βασίλειο,  για την δωρεάν παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (τραπεζοκαθίσματα).

Δ. Τις επιχειρήσεις:

                                                        MEΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

NOISIS Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε  

                                                          ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤAXI TIME                                        JUMBO A.E ΤΕΡΠΙΝΑΣ Θωμάς                    SULIS FURS

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

1.Enimerosou.gr

2.Restaurant FAMILY, Χλόη-Καστοριά

3.Γραφείο Τελετών και Μνημοσύνων  ΜΠΟΡΑΒΟΣ

4.Πίτος Ηλεκτρολογικό Υλικό, Ι ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΙΚΕ, Περιοχή Χλόη- Καστοριά.

5.LIFE- FITNESS, XΛΌΗ-Καστοριά

6.ΜΗΛΙΑΤΗΣ, tools colors, Kαστοριά.

7.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, Καφές, 11ης Νοεμβρίου 13, Καστοριά.

8 .Next Generation, Γράμμου 77, Καστοριά

  1. FURS BY DARAVIGA SKINS
  2. Συνεργείο Αυτοκινήτων ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Χλόης 2, περιοχή Χλόη- Καστοριά.
  3. Γκιζερίσματα-<<ψητοτεχνείο>>, Χλόη –Καστοριά.

12.Φροντίζω Υπηρεσίες Υγείας, Χλόη Καστοριάς.

13.ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Λεωφ. Γουναράδων-Χλόη.

14.Συνεργείο Αυτοκινήτων , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Αλέξανδρος, Λεωφ Γουναράδων, Χλόη Καστοριά.

15.Senior Pizza,  Λ. Κύκνων 2,  Καστοριά.

16.ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Οπτικά, Αλ Κομνηνού11, Καστοριά.

17.ΚΔΑΠ τάπι τάπι, Λ. Γουναράδων- Χλόη Καστοριά.

18.ΒROWN COFFE, Kομνηνών1 και 11ης Νοεμβρίου Καστοριά.

19.Οικοδομικά Υλικά Σουκαλοπουλος Γκλαβών, περιοχή Χλόη Καστοριάς

20.Ζέγας Πάρης, Ηλεκτρολογικά- Θέρμανση-Ψύξη, Καστοριά

21.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΗ, Μ. Αλεξάνδρου 9, Καστοριά

22.Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ζήσης Γεώργιος, Ορεστειων 4, Καστοριά

23.Φαρμακεία Ευγενία Ηργη και ΣΙΑ Ο.Ε. ,  3ης Σεπτεμβρίου 9 και Χλόη Καστοριάς

24.Παπαβασιλείου Μίνα, Εργοστάσιο Επεξεργασίας Γυαλιού, 3ο χιλιομ.Καστοριάς-Κολοκυνθού.

25.Φαρμακείο Ευάγγελος Μπαζίνας, φιλίππου 12 , Μανιακοι Καστοριάς

26.Γραφείο Τελετών και Μνημοσύνων ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ  Γεώργιος Καστοριά και Αργος Ορεστικό.

27.Υγρά Καύσιμα- Πετρέλαιο Θέρμανσης <<ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ>>, Χλόη Καστοριάς

28.Eμπορία ξύλων-  ξυλοκάρβουνα καυσόξυλα ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ, Διασταύρωση Κεφαλαρίου.

29.Γραφείο Τελετών και Μνημοσύνων, Αντρέας Φίλιος

30.Βουλκανιζατέρ  Χρήστος Κωστεας, Γράμμου 236, Καστοριά

31.ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟ, Καφέ, Μπαρ, Μεζεδοπωλείο, Σκαπέρδειος Αγορά 2, Πλατεία Δημαρχείου.

32.ARTION, Bakehouse, coffee, Λ. Χλόης, Καστοριά.

33.LIMNEON RESPORT & SPA, Περιοχή Πέτρα, Καστοριά

34.Αρτοποιείο ARTION, Περιοχή Χλόη Καστοριάς

35.Πλακάκια- Είδη Υγιεινής Σπύρος  Κωνσταντινίδης και ΣΙΑ ΟΕΕ, Κορησός Καστοριάς

36.Ελαστικά Λιαχόπουλος Χρήστος, Αθ. Διάκου 60 και Μανιάκοι Καστοριά.

37.Καφεποτείον Εν καιρώ, Μ. Αλεξάνδρου 139, Καστοριά

38.Αναψυκτήριο Νότια Παραλία ΖΗΣΗΣ Στέφανος.

Ε. Τους εθελοντές Γιάννη, Βασίλη, Λευτέρη, Κώστα, Γιώργο,  Βασίλη, Μιχάλη, Θωμά, Γιώργο, Ηλία, Θεώνη,  Χρύσα,  Ελευθερία, Γαριφαλιά, Σταυρούλα, Σάσα, Θωμά, και τους μικρούς Εθελοντές μας , Κωνσταντίνο και Παναγιώτη

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Το Δ.Σ. του Οργανισμού.

 

 

 

Back to top button