ΑθλητικάΚαστοριά

Αντώνης Αρβανιτάκης: Πώς να γυμνάσεις τα πόδια σου χωρίς βάρη (βίντεο)

Το έχω ακούσει συχνά…
Καλή η καλισθενική γυμναστική για το πάνω μέρος, αλλά για να γυμνάσεις πόδια αποτελεσματικά χρειάζεσαι βάρη!

Παρότι όμως μπορεί να μην έχεις πρόσβαση στην ίδια μηχανική ένταση (λόγω χαμηλότερου φορτίου) που θα είχες σηκώνοντας βάρη, αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις ενδυνάμωση και μυϊκή υπερτροφία!
Εάν ξέρεις να προσεγγίσεις μια Καλλισθενική προπόνηση για το κάτω μέρος έξυπνα, εάν συνδυάσεις τις σωστές ασκήσεις και εάν εφαρμόσεις μερικά “κολπάκια” (όπως τεχνική pre-fatigue που εξηγώ στο παρακάτω βίντεο) μπορείς άνετα να χτίσεις στιβαρά, γραμμωμένα και αθλητικά πόδια!
Εν τέλει, όχι απλά θα αποκτήσεις ένα ζευγάρι πόδια που ταιριάζουν με μια συνολικά καλαίσθητη/Καλλισθενική σωματική διάπλαση, άλλα…
…επιπλέον, θα έχεις και πιο λειτουργικά πόδια που μπορούν να ανταποκριθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε αθλητικό σενάριο!
Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα στο πως μπορείς να προπονήσεις αποτελεσματικά το κάτω μέρος του σώματος χωρίς βάρη!
Δες το τώρα:
Υστερόγραφο #1: Το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι ιδανικό για αρχάριους και απευθύνεται σε άτομα προχωρημένου επίπεδου!
Υστερόγραφο #2: Ως συνήθως ευχαριστώ τους τεχνικούς του πρόσθετου μέλους μου από το Crc – Chronopoulos Rehabilitation Center! Η καλύτερη ομάδα που μπορεί να έχει κάποιος με πρόσθετο μέλος στο πλευρό του!

Back to top button