Καστοριά

Εντυπωσιακό εταιρικό ντοκιμαντέρ από τον Καστοριανό βιντεογράφο Ιωάννη Ηλιόπουλο (John Li) για την ελληνική ναυτιλία και τον τουρισμό (βίντεο)

Μέσα από αυτό του μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, γίνεται μια προσπάθεια ανάδειξης των σύγχρονων ελληνικών επιβατικών σκαφών και της σημαντικής συμβολής τους στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.
Η εταιρεία Minois Marine Electronics & Automation σε συνεργασία με τον βιντεογράφο Ιωάννη Ηλιόπουλο (John Li), επιχειρούν να προβάλλουν αυτό τον ιδιαίτερο και σημαντικό κλάδο της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού και το πως αυτή ακολουθεί και συμπλέει με τις ανάγκες και τις τεχνολογικές επιταγές του σήμερα, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελλάδα που αντιστέκεται…στην Ελλάδα που επιμένει!
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν,στο νησί της Σαντορίνης, με σκοπό την ανάδειξη των σύγχρονων ελληνικών επιβατικών σκαφών και της σημαντικής συμβολής τους στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Εμφανίστηκαν και μίλησαν οι:
Μάκης Κανακάρης – Honorary President of Boatmen Union of Santorini
Νίκος Κανακάρης – Managing Co-Director of Santorini Boatmen’s
Association

Σκηνοθεσία : Ιωάννης Ηλιόπουλος @John Li

Ευχαριστούμε
Τους λεμβούχους του νησιού της Σαντορίνης για την φιλοξενία τους και την αρωγή τους για την δημιουργία αυτού του ντοκιμαντέρ

Παραγωγή : Minois Marine Electronics & Automation

 

 

Back to top button