Ελλάδα

Η αλληλεγγύη νίκησε: Βρέθηκε σπίτι για να μείνει ο Θύμιος – «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ»

Η αλληλεγγύη του κόσμου και η μεγάλη κινητοποίησε νίκησε και ο Θύμιος Μπουγάς, που υπέστη ανελέητο bullying, μπορεί επιτέλους να κάνει μία νέα αρχή, αφού βρέθηκε ένα σπίτι για να μείνει.

Μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του, πολλοί δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον για τον Θύμιο Μπουγά, ενώ εθελοντές βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να καλυτερέψει η ζωή του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, μετά από μεγάλη κινητοποίηση, βρέθηκε σπίτι για τον Θύμιο, σε μια προσπάθεια ο άτυχος άνδρας να κάνει μια νέα αρχή για μια καλύτερη ζωή.

«Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το ilianews.gr, ο 39χρονος Θύμιος έβαλε ακουστικό ώστε να βελτιώσει την ακοή του ενώ επίκεινται κι άλλες εξετάσεις και θεραπείες για την επιβαρυμένη υγεία του.

Την ίδια ώρα, ο Θύμιος ευχαριστεί τον κόσμο και κάνει έκκληση όσοι μπορούν να βοηθήσουν κι άλλους σαν κι εκείνον.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πάρα πολλοί άνθρωποι. Μακάρι να μπορέσουν να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι εμένα, όσο μπορούνε» ακούγεται να λέει.

rosa.gr 

Back to top button