ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Συγχαρητήρια για την επιτυχία των εκδηλώσεων στην Πεντάβρυσο (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκαν, με τεράστια επιτυχία, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον 15 Αύγουστο στην Κοινότητα Πενταβρύσου με συμμετοχή πλήθος κόσμου.
Το τριήμερο 13, 14, και 15 Αυγούστου, περιλάμβανε αυθεντικό, ποιοτικό παραδοσιακό γλέντι και διασκέδαση πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του κοινού και με σεβασμό στην παράδοση.
Επίσης την παραμονή πανηγυρικό Εσπερινό με αρτοκλασία, ψαλμωδίες των εγκωμίων της Παναγίας, περιφορά της Εικόνας της Παναγίας και του Επιταφίου στο χωρίο και ανήμερα Όρθρο, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και δεξίωση στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.
Τέλος το τριήμερο μας “γλύκαινε¨ με την συμμετοχή του ο Αθλητικός Σύλλογος Πενταβρύσου με την διάθεση γλυκών στον χώρο των εκδηλώσεων.
Μετά από σχεδόν περίπου ενός μήνα καθημερινής προετοιμασίας και δουλειάς ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταβρύσου κατάφεραν να ήταν όλα άριστα και επιτυχημένα και να προσφέρουν με υψηλές προδιαγραφές το γλέντι στον κόσμο και για τον λόγο αυτό θερμά

Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων και την τεράστια επιτυχία του πανηγυριού.
Επίσης θερμά συγχαρητήρια στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Πενταβρύσου και στον δικό μας Πάτερ Δημήτριο για το διήμερο των δράσεων που μας προσέφερε και τέλος θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Πενταβρύσου για την παρουσία και συμμετοχή στο τριήμερο των εκδηλώσεων.
Για την Κοινότητα Πενταβρύσου
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Σιάτρας

Back to top button