ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Βράβευση των παγκόσμιων αθλητριών του ΝΟΚ Ευαγγελίας Αναστασιάδου και Στέλλας Νάτσιουλα (φωτογραφίες)

Σε μια λιτή τελετή στο προαύλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητριών Ευαγγελίας Αναστασιάδου και Στέλλας Νάτσιουλα, οι οποίες διακρίθηκαν με την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων στα προηγούμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κωπηλασίας Νέων Γυναικών και Νεανίδων αντίστοιχα με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας καθώς και άλλων αθλητών του ομίλου που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κύριος Καλλίνικος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. του Νομού Καστοριάς κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης, η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Καστοριάς κα. Τελιγιορίδου Ολυμπία, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης Γιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κα. Κοζατσάνη Δέσποινα, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειεας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγοριάδης Γρηγόρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Ρήμος Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κα. Φιλίππου Χρυσούλα, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Αλεξανδρίδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Συλλόγου Καστοριαίων Νέας Υόρκης “Η Ομόνοια”, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς σε αυτό κ. Παπαγιάννης Κωνσταντίνος, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Μπατσόπουλος Αθανάσιος και πολλοί άλλοι.

Ο κ. Δήμος Σιώκης, πρόεδρος των Καστοριανών της Νέας Υόρκης, ο ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος των αποδήμων θα δωρίσει στον ΝΟΚ δύο βάρκες κωπηλασίας.

 

 

Back to top button