ΚαστοριάΚοζάνη

Απάντηση του Σπύρου Κουταβά στην Αγνή Κανδύλη

Η κ. Κανδύλη είναι φανερό ότι προτίμησε να είναι αρεστή στο κόμμα της

Η πολιτευτής της ΝΔ στην Καστοριά Αγνή Κανδύλη Μυκονιάτη με σχολιό της στην σελίδα της στο fb απάντησε στο δημοσίευμα του vetonews.gr για τις περικοπές στα αναλώσιμα που χρησημοποιούν οι διαβητικοί και που θα εφαρμοστούν κατόπιν αποφασης του ΕΟΠΥΥ.
Η κ. Κανδύλη Μυκονιάτη στο μακροσκελές της σχόλιο, δεν εκφράζει καμία θέση για την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης που θέτει σε δοκιμασία χιλιάδες διαβητικούς και ειδικά νέα παιδιά που χρησιμοποιούν αντλίες ρύθμισης ινσουλίνης στο σώμα τους, παραθέτει απόσπασμα δελτίου τύπου του υπουργού Θανάση Πλεύρη και καταλήγει κλείνοντας για το τι έκανε η ίδια στο παρελθόν, λέγοντας ότι “έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον Μητσοτάκη”.
Η κ. Κανδύλη Μυκονιάτη δεν έκανε κανένα σχόλιο ή δεν είπε μισή υποστηρικτική κουβέντα για τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) για το πρόσφατο ΦΕΚ που αφορά στις αποζημιώσεις από τον ΕΟΠΥΥ, δεν έκανε ουδένα σχόλιο ή δεν είπε καμία υποστηρικτική κουβέντα για τις ανακοινώσεις της Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) που έστειλε επιστολή στον ΕΟΠΥΥ ζητώντας την απόσυρση του ΦΕΚ, ενώ δε βρήκε να πει μια λέξη ακόμη και για τον αγώνα συλλογής υπογραφών που έχουν προχωρήσει οι γονείς παιδιών με διαβήτη, αφού σε λίγο διάστημα θα πρέπει να πληρώσουν από 200 εως 300 € /το μήνα για την αγορά των αναλώσιμων εξαρτημάτων.
Την περίοδο που το αναπηρικό κίνημα δηλαδή οι οι παραπάνω οργανώσεις και οι χιλιάδες γονείς παιδιών με διαβήτη, έδιναν αγώνα να πείσουν την κυβέρνηση ότι κάνει λάθος, η κ Κανδύλη, -αν και πάσχουσα η ίδια- προτίμησε να επιδεικνύει στους Καστοριανούς φίλους της τις φωτογραφίες της απόφασης της ΝΔ που την διορίζει ως “ειδική σύμβουλο σε θέματα καθημερινότητας του Πολίτη”.
Στην παραγωγή της πολιτικής υπάρχουν δύο δρόμοι το “να είσαι χρήσιμος η να είσαι αρεστός”. Η κ. Κανδύλη είναι φανερό ότι προτίμησε να είναι αρεστή στο κόμμα της.

Σχόλιο απάντηση του συντάκτη vetonews.gr Σπύρου Κουταβά

vetonews.gr

Οι διαβητικοί στο ταμείο

Η “σιωπή” της Αγνής Κανδύλη- Μυκονιάτη και η πρωτοφανής απόφαση της ΝΔ που “κόβει” τα αναλώσιμα στους διαβητικούς

Αγνή Κανδύλη: Οι ασθενείς με διαβήτη δε χρειάζεται να ανησυχούν

 

Back to top button