ΑθλητικάΚαστοριά

Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συνεχίζονται – Τέσσερις αθλήτριες στην εθνική ομάδα

Οι επιτυχίες συνεχίζονται αδιάκοπα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Μετά τις δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Σάββατο 20 Αυγούστου, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα συμμετέχει με 4 αθλήτριές του στην Εθνική ομάδα.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων Ανδρών/Γυναικών (κάτω των 23 ετών) που θα διεξαχθεί 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Χέιζελβινκελ του Βελγίου θα συμμετέχουν οι Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα, ενώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στη Βοσνία Ερζεγοβίνη 10 και 11 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχουν οι Λαπίκωφ Βικτώρια και Νάτσιουλα Ελένη.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τις 4 αθλήτριές του που θα φορέσουν το εθνόσημο τις επόμενες ημέρες και θα εκπροσωπήσουν για ακόμα μία φορά τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στις δοκιμασίες εισόδου στην Εθνική ομάδα στο Σχινιά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς για ακόμα μία φορά απέδειξε πως είναι ένα σπουδαίο σωματείο, μέσα από το οποίο αθλητές κι αθλήτριες μπορούν να πετύχουν τα υψηλότερα όνειρά τους και να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Back to top button