ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Μακεδονικός Σιάτιστας – Καστοριά 2-1 (βίντεο)

Την ήττα με σκορ 2-1, γνώρισε η Καστοριά, στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, που έδωσε με τον Μακεδονικό Σιάτιστας, στο γήπεδο της Γαλατινής.
Η Καστοριά ήταν φλυαρη στο παιχνίδι της, ενώ ο Μακεδονικός Σιάτιστας πιο ουσιαστικός. Ο Ηλίας Σολάκης δοκίμασε κάποιους παίκτες και σε άλλες θέσεις και σίγουρα έβγαλε τα συμπεράσματα του, όποια κι αν είναι αυτά..
Στο 2΄, ωραίος συνδυασμός Tarelli – Κυριζάκη, ο πρώτος έκανε σέντρα από τα αριστερά, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 4΄ο Μαντώς επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, ήταν όμως χλιαρό και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 6΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με πάσα, ο Χασάι έκανε σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Κυριζάκη έφυγε ψηλά άουτ. Στο 10΄, σε εκτέλεση φάουλ του Χασάι, έξω από την περιοχή, ή μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 15΄ ωραία προσπάθεια από τα δεξιά των παικτών του Μακεδονικού, έγινε σέντρα, αλλά το ψαλίδι του Γκουντούλια, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 20΄ , ωραία προσπάθεια από το κέντρο του
Χασάϊ μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 28΄ το κόρνερ του Χασάι από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 30΄ ο Χασάι, μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Μαντώ αριστερά, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού.
Στο 31΄, ωραίος συνδυασμός Μαντού, Χασάι και Κωνσταντίνου, κακό σπάσιμο μέσα στην περιοχή, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 32΄ , ωραία μεταβίβαση του Μηλιάτη από το κέντρο στον Χασάι, αυτός έσπασε την μπάλα έξω από την περιοχή στον Tarelli, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Στο 34΄σε εκτέλεση φάουλ του Μαντού, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το τείχος και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στο 38΄ φάουλ του Tarelli από τα δεξιά, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, ο Ρατς γέμισε από το κέντρο στα δεξιά για τον Tarelli, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Χασάι, που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ψηλά άουτ. Στο 40΄ κόρνερ από τα αριστερά για τον Μακεδονικό, πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 47΄ σουτ του Μηλιάτη, έξω από την περιοχή, έφυγε άουτ. Στο 48΄ μετά από σέντρα των γηπεδούχων, από τα αριστερά, ο Τσικόπουλος Αθ. υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 50΄, μετά από σέντρα του Χασάι, από τα δεξιά, ο Τσολάκης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 53΄, ωραία κάθετη πάσα του Κόζαρη στον Tarelli, αυτός μπήκε από τα αριστερά, έσπασε την μπάλα, αλλά μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού. Στο 54΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία, όταν το σουτ μέσα από την περιοχή κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 60΄ , ωραία προσπάθεια από δεξιά του Κωνσταντίνου, που κέρδισε το κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 61΄ και πάλι ωραία προσπάθεια του Κωνσταντίνου από τα δεξιά, ο Τσολάκης, που έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε, μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 65΄, μετά από κλέψιμο του Κόζαρη και πάσα του στον Τσολάκη, ο τελευταίος ανακόπηκε με κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 73΄ο Κυριακού εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μανακίτσας έπιασε πλάγιο σουτ, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Μακεδονικού και στην επαναφορά της μπάλας, το σουτ του Νάκου κατέληξε άουτ. Στο 76΄’ενα φάουλ για τους γηπεδούχους από τα δεξιά, πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 81΄ κάθετη μπαλιά του Κυριακού για τον Νάκο, πρόλαβε ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού. Στο 83΄ ο Μακεδονικός έκανε το 1-0, με σουτ του Τσούκρα, μέσα από την περιοχή από αριστερά, μετά από λάθος της άμυνας της Καστοριάς. Στο 85΄ ο Μανακίτσας, με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. (1-1). Προηγήθηκε έντονη πίεση των Λαβασίδη και Νάκου και πιθανότατα φάουλ στον Κυριακού, το οποίο δεν δόθηκε και η μπάλα κατέληξε στον σκόρερ. Στο 93΄ ο Μακεδονικός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, που εκτέλεσε ο Μπούρτσος κι έκανε το 2-1.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Καλαμπούκας (65΄Καραγιώργος), Ώττας Αναστ., Ραφαηλίδης (85΄ Ώττας Ιωαν.), Κατσίρης, Ζαπουντίνος (70΄Μπούρτσος), Δεληζήσης, Τσούκρας, Ώττας Κων. (55΄Αποστόλου), Γκουντούλιας (70΄Ντέρος), Γεωργάκας (70΄Καρακουλάκης), Τσικόπουλος Αθ. (65΄ Μυλωνάς)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (46΄ Τσαρούχας – 78΄ Τζιάρας), Κωνσταντίνου, Ρατς (50΄ Κόζαρης), Γκέγκας (78΄ Κωνσταντινίδης), Μανακίτσας, Μηλιάτης, Χασάϊ (57΄ Κυριακού), Κυζερίδης (50΄ Λαβασίδης), Κυριζάκης (50΄ Τσολάκης), Μαντώς (57΄ Γιαννηκώτσιος), Τarelli (57΄ Νάκος)

Βίντεο από το Ράδιο Σιάτιστα με τα δύο πρώτα τέρματα των ομάδων:

Back to top button