ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΚοζάνηφωτορεπορτάζ

Σπουδαία φιλικά για τον Παναργειακό πριν από τον αγώνα του Κυπέλλου (φωτογραφίες)

Σε φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε η Α.Ε.Κοζάνης στη μνήμη του Τέλη Δαιρούση στο δημοτικό στάδιο της πόλης της Κοζάνης, συμμετείχε σήμερα η ομάδα του Παναργειακού μόλις τρεις μέρες πριν τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης. Στα πλαίσια της διοργάνωσης η ομάδα του Άργους αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΣ Φλώρινας και στην Α.Ε.Κοζάνης.

Ο προπονητής του Α.Σ.Παναργειακού κ. Σιώμος Βαγγέλης δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας βγάζοντας τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα αφού ολοκληρώθηκε και το στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδος την προσεχή Τετάρτη στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού όπου ο Α.Σ.Παναργειακός θα υποδεχτεί την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου σε ένα ματς νοκ-άουτ.

Ο Α.Σ.Παναργειακός νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το σωματείο της Α.Ε.Κοζάνης για την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε, για την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Επίσης εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κοζάνης Θεόδωρο Πατιό για τον τραυματισμό του (ευτυχώς όχι σοβαρό) κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

panargiakosfc.blogspot.com

 

Back to top button