ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εγκαινιάστηκε το πολιτιστικό κέντρο Αυγής (φωτογραφίες)

Στο ανακαινισμένο πρώην Δημοτικό σχολείο Αυγής εγκαινιάστηκε το πολιτιστικό κέντρο

Σήμερα Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του κτηρίου που παραχώρησε η δημοτική αρχή του Δήμος Καστοριάς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυγής.
Για την ολοκλήρωση των εργασιών, με το άριστο αποτέλεσμα, ευχαριστούμε για την προσφορά τους, το δήμαρχο Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια αντιδημάρχους Σωκρατης Πελκας και κ.Κωνσταντίνο Τσανούσα, τους δικαιολογημένα απόντες Άκη Λιάμη και Λάζαρο Ζήση, των οποίων η συμμετοχή στην εξέλιξη του έργου ήταν σημαντική.
Επίσης στο πρόσωπο της προέδρου του συλλόγου κας Αλεξάνδρα Παπουτσακη θέλω να ευχαριστώ όλους εσάς που με χρόνο, κόπο και μεγάλη κούραση συμβάλλατε ποικιλοτρόπως στις εργασίες ανακαίνισης, καθαρισμού και φροντίδας του χώρου.
Πρωτίστως όλων όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Σπαθόπουλο του οποίου καταρχάς η ιδέα δημιουργίας του πολιτιστικού κέντρου και σε συνέχεια η οικονομική του στήριξη, επέτρεψε την εκκίνηση αλλά και την ολοκλήρωση του πολύ δύσκολου εγχειρήματος.
Για τις μοναδικές εκδόσεις που κοσμούν τη δανειστική βιβλιοθήκη του συλλόγου ευχαριστώ προσωπικά τη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων, το ίδρυμα για τον κοινοβουλευτικό και τη δημοκρατία, και το ίδρυμα Χάινριχ Μπελ που απάντησαν άμεσα στο αίτημα μου αποστέλλοντας τα βιβλία.
Η παρουσία των κατοίκων του χωριού στην εκδήλωση ήταν μοναδική.
Για την κοινότητα Αυγής
Παύλος Σπαθόπουλος
Πρόεδρος 

 

Back to top button