Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς για τη κτηματογράφηση

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καστοριάς, ως επιστημονικός κλάδος – φορέας που άπτεται νομικών ζητημάτων, τη μέριμνα, τη διασφάλιση αλλά και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, ενημερώνει ότι στις 29 Αυγούστου 2022 ξεκίνησε η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων των υπό κτηματογράφηση ακινήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Φλώρινας.

Το διάστημα από 29 Αυγούστου 2022 έως 31 Οκτωβρίου 2022 (για κατοίκους εσωτερικού) και το διάστημα από 29 Αυγούστου 2022 έως 29 Δεκεμβρίου 2022 (για κατοίκους εξωτερικού), μπορείτε να ελέγξετε, να επιβεβαιώσετε ή να διορθώσετε σφάλματα στην ακίνητη ιδιοκτησία σας, αφού επικαιροποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Εάν συμφωνείτε με τα στοιχεία της Ανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια. Εάν δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία, κατά τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση διόρθωσης, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική σελίδα ktimatologio.gr ή στο γραφείο Κτηματογράφησης Καστοριάς, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει στο Κτηματολόγιο την ακίνητη περιουσία σας, έχετε ακόμα περιθώριο να το κάνετε ηλεκτρονικά στο ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης Καστοριάς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Λεωφόρος Κύκνων αρ. 14, ΤΚ 52100, Καστοριά, ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 8:00 με 16:00 και Τετάρτη 8:00 με 20:00.

Τηλέφωνα για πληροφορίες και ραντεβού:

8014000100, για κλήσεις από σταθερό – 2316005400, για κλήσεις από κινητό ή σταθερό. Ηλεκτρονική διεύθυνση (για πληροφορίες): [email protected]

Επιπλέον, οι πολίτες της Περιφέρειάς μας μπορούν να απευθύνονται και να ζητούν τη νομική συμβουλή και συνδρομή των Δικηγόρων – μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, για τον έλεγχο και τη διόρθωση των σφαλμάτων στην ακίνητη περιουσία τους :

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

ισόγειο Δικαστικού Μεγάρου, πλατεία Δαβάκη – 52100 Καστοριά, τηλέφωνο 2467022674, ηλεκτρονική σελίδα: www.dskas.gr, email: [email protected].

Παρατίθενται ακόμα, οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για τον έλεγχο, την υποβολή αίτησης διόρθωσης και την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας σας, όπως παρακάτω:

Σύνδεσμος για τον έλεγχο ακινήτων κατά την Ανάρτηση των Κτηματολογικών στοιχείων και δυνατότητα υποβολής αίτησης διόρθωσης (χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς στο taxisnet, κατεβάστε το απόσπασμα του πίνακα και του διαγράμματος της Ανάρτησης για τον έλεγχο των ακινήτων σας) :

Σύνδεσμος για την επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας (χρησι- μοποιώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς στο taxisnet):

Καστοριά, 2 Σεπτεμβρίου 2022

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ. Καστοριάς

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Πάτσιος                                            Κωνσταντίνος Κακαγιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

[1] Αγία Κυριακή, Άγιος Αντώνιος, Άγιος Ηλίας, Ακρίτες, Αμμουδάρα, Ασπροκκλησιά, Αυγή, Βασιλειάδα, Βίτσι, Βογατσικό, Βράχος, Γάβρος, Γέρμα, Γράμμος, Δενδροχώρι, Διαλεκτό, Επταχώρι, Ζούζουλη, Ιεροπηγή, Καλοχώρι, Καστανόφυτο, Κλεισούρα, Κορησός, Κορομηλιά, Κοτύλη, Κρανιώνα, Κυψέλη, Κωσταραζί, Λάγκα, Λακκωμάτα, Λιθιά, Μακροχώρι, Μανιάκοι, Μαυρόκαμπος, Μελάς, Μελάνθιο, Μελισσότοπος, Μηλίτσα, Νεστόριο, Νόστιμο, Οινόη, Ομορφοκκλησιά, Πεντάβρυσος, Πτελέα, Πτεριά, Σπηλαίων, Σπήλιου, Τσάκονη, Χαλάρα, Χιλιόδενδρο και Χρυσή.

[2] Δήμοι Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών.