Καστοριά

Γνωρίστε τα πιο καινοτόμα προγράμματα pre-junior στο ΚΞΓ Τσαγγάλη!

Το ΚΞΓ ΤΣΑΓΓΑΛΗ παρουσιάζει δύο μοναδικά προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας προσαρμοσμένα πλήρως στις ανάγκες και ικανότητες παιδιών προσχολικής & πρώτης σχολικής ηλικίας.

 

My Little House of English για Μεγάλα Νήπια

Ένα φανταστικό πρόγραμμα βασισμένο στη Θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης (Multiple Intelligences Theory) και στη βιωματική, μαθητοκεντρική εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Τραγούδια, παιχνίδια, χειροτεχνίες, δραματοποίηση, διήγηση μικρών ιστοριών στην Αγγλική γλώσσα και ομαδοσυνεργατική διδασκαλία θα είναι τα μέσα με τα οποία οι μικροί μαθητές διδάσκονται τα Αγγλικά!

Σκοπός και στόχος του προγράμματος είναι να μάθουν τα παιδιά την ξένη γλώσσα με τον ίδιο τρόπο που έμαθαν τη μητρική τους. Να εκτεθούν δηλαδή πρώτα σε αυτή αναπτύσσοντας ακουστικές κι επικοινωνιακές δεξιότητες , πριν αρχίσουν να μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν!

English Through Art για παιδιά Α’ Δημοτικού

Τα παιδιά εκτίθενται στην ξένη γλώσσα μέσα από την τέχνη, μαθαίνουν, ανακαλύπτουν και επικοινωνούν με επίκεντρο τις τέχνες, τα διαφορετικά κινήματα, διάσημους ζωγράφους και ποικιλία υλικών μέσα από τα οποία τα παιδιά δημιουργούν και εκφράζονται. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 Παραστατικές Τέχνες

 Θεωρία της Τέχνης για Πολύ Μικρούς Μαθητές

 Πολυαισθητηριακές δραστηριότητες προγραφής και προ-ανάγνωσης

 Growth Mindset Activities

 Ζωντανό Μουσείο

 Παρουσιάσεις

 Κάθε μάθημα μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία

Οι εγγραφές άρχισαν!

Επισκεφτείτε το ΚΞΓ Τσαγγάλη και ενημερωθείτε για τα μοναδικά προγράμματα My Little House of English και English Through Art, καθώς και για την φιλοσοφία αυτού του όμορφου σχολείου!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα εώς Παρασκευή

11:00– 13:00 και 18:00–21:00

Τηλ. 2467083833

Αθ. Διάκου 88

[email protected]

Back to top button