Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η παρουσία της Καστοριάς στο 45ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (βίντεο)

Από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το “45ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2022”. Ανάμεσα στις 27 ταινίες του Εθνικού Διαγωνιστικού τμήματος, διαγωνίζεται και η ταινία της Αντζελίκας Κατσά “Τσίχλα Τσιγάρο”.
Τη μουσική έχει γράψει ο Καστοριανός μουσικός Γαβριήλ Χρυσικόπουλος, που είναι περισσότερο γνωστός ως μέλος του του  συγκροτήματος “Lemonostifel”.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει μουσική για τον κινηματογράφο, έχοντας προηγηθεί το 2006 η ταινία του Γρηγόρη Βαρδαρινού “POPULAR MECHANIKS” (δείτε την ταινία ΕΔΩ) και το 2020 το “ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ” των Θάνου Σαμαρά και Άρτεμης Τζαβάρα.

https://www.youtube.com/watch?v=mxQEZDPrOEY

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

«Το Συμβόλαιο» του Στέλιου Λέρη συμμετέχει στο Εθνικό Σπουδαστικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα. Πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Βιργινίας η Γεωργία Παγούνη.

Δείτε την Γεωργία Παγούνη στην ταινία “Πριν λαλήσει ο Πετεινός” ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=4yH6nC_bzFQ

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Στο εθνικό διαγωνιστικό θα προβληθεί η ταινία του Στηβ Κρικρή “Τελευταίο ταξίδι” , όπου πρωταγωνιστεί ο Ανδρέας Νάτσιος που κατάγεται από την Κλεισούρα (τον βλέπουμε στην αφίσα)

https://www.youtube.com/watch?v=pl9jUpNIFGE

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-


Στο Εθνικό Σπουδαστικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα συμμετέχει η ταινία “Αστόρια” του Γαβριήλ Αθανασίου σε παραγωγή του Δημήτρη Καλλιφατίδη που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Καστοριά. Περισσότερα για την ταινία δείτε παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=UNoQZhbDfas

“ΑΣΤΟΡΙΑ”: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας που γυρίστηκε στην Καστοριά

Πώς γυρίστηκε η ταινία “ΑΣΤΟΡΙΑ” εν μέσω κοροναϊού στην Καστοριά – Τι συνέβη με τα γυρίσματα στο ΚΤΕΛ (αφιέρωμα – φωτογραφίες)

 

Back to top button