ΑθλητικάΚαστοριά

Ντούσκος – Αναστασιάδου: Το “χρυσό” ζευγάρι της κωπηλασίας μιλά για τα μετάλλια και τη γνωριμία τους (βίντεο)

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι παραχώρησαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην κωπηλασία, Στέφανος Ντούσκος και η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην κωπηλασία, Στέφανος Ντούσκος και η σύντροφός του, Ευαγγελία Αναστασιάδου παραχώρησαν την πρώτη κοινή συνέντευξή τους ως ζευγάρι, στο OPEN SPORT και στην Έλβη Μιχαηλίδου.
“Αυτή τη χρονιά είχα και κάποιους τραυματισμούς, οπότε με πήγε και λίγο πίσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί αγωνίζομαι με αντιπάλους που είναι οι καλύτεροι σε όλο τον κόσμο”, είπε ο Στέφανος Ντούσκος.
Για το ασημένιο μετάλλιο στο Μόναχο η Ευαγγελία Αναστασιάδου ανέφερε: “Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα, δεν περίμενα πως θα μπορέσω να κατακτήσω το ασημένιο μετάλλιο, το ήθελα πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο για εμένα”.
Η γνωριμία τους
Για την πρώτη τους συνάντηση πριν γίνουν ζευγάρι ο Ολυμπιονίκης δήλωσε: “Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν η Ευαγγελία ήταν πιο μικρή και είχε έρθει εδώ στην εθνική ομάδα και κάπως έτσι, σιγά – σιγά γνωριστήκαμε”, ενώ η σύντροφός του πρόσθεσε: “Ήταν ήδη έκτος Ολυμπιονίκης τότε, αλλά αυτό δεν μέτρησε για την σχέση μας”.

thetoc.gr

 

 

 

 

Back to top button