Υλικά συνταγής
- 4-5 πατάτες
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ή θυμάρι
- Κόβετε τις πατάτες όπως θα τις κόβατε για το τηγάνι ή τη φριτέζα Τις ξεπλένετε καλά με κρύο νερό και τις στραγγίζετε. Τις ρίχνετε σε αντικολλητικό ταψί.
- Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι. Ανακατεύετε τις πατάτες καλά με τα χέρια σας.
- Ψήνετε στον αέρα στους 180°-200° C μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρετε σκέτες, πασπαλισμένες με τυρί ή συνοδευμένες από ένα ντιπ.