Ελλάδα

Ρόδος: Πατέρας και γιος οι δράστες της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ανθρωποκτονία 46χρονου εργολάβου οικοδομών, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τις 28 Αυγούστου.

Δράστες είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 53 ετών, πατέρας και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Οι δράστες προσήχθησαν σήμερα, Τρίτη, πρώτες πρωινές ώρες, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σωρό του 46χρονου.

Την 28η Αυγούστου το βράδυ το θύμα είχε συνάντηση με τους δράστες, για να επιλύσουν οικονομικές διαφορές, διαπληκτίστηκαν και τον σκότωσαν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ότι οι φερόμενοι ως δράστες χρωστούσαν στον 46χρονο 100.000 ευρώ από εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο τους.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα.

Η σωρός βρέθηκε, περισυνελλέγει και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ertnews.gr

Back to top button