Καστοριά

Η ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για την επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας (φωτογραφίες)

Όλα τα υπαρκτά και σημαντικά προβλήματα του τόπου μας τέθηκαν στην αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας που αποτελούνταν από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου, τους Βουλευτές Σάββα Αναστασιάδη και Αναστάσιο Μπαρτζώκα και τον Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρη Αναγνωστοπουλο.
️Αναφορικά με τον πολύπαθο κλάδος της γουνοποιίας η στήριξη του είναι μονόδρομος για να μπορέσει να επιβιώσει. Ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία του δημοπρατηρίου το οποίο θα δώσει νέα πνοή στον τόπο και για το οποίο πρέπει να βρεθεί χρηματοδοτική φόρμουλα.
Επίσης ο αγροτικός τομέας που μαστίζεται από την ενεργειακή κρίση πρέπει να στηριχθεί περαιτέρω ώστε να ενισχύσουμε την εθνική επάρκεια τροφίμων και να δοθεί εισόδημα στις χιλιάδες οικογένειες που απασχολούνται στον κλάδο. Ενώ μεσομακροπρόθεσμη λύση για πολλά από τα προβλήματα διάθεσης των προϊόντων είναι η στροφή στην μεταποίηση του αγροτικού προϊόντος.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει έμπρακτα ότι κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και νομοθετεί για να τα επιλύσει. Τα εργαλεία υπάρχουν, στο χέρι μας είναι να τα αξιοποιήσουμε. Κεντρική κυβέρνηση και τοπικοί παράγοντες σε εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της Καστοριάς μας.
Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Καστοριάς
ο Πρόεδρος
Ράπης Χαρίλαος

 

 

Back to top button