Άργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας για την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου (σειρά φωτογραφιών)

Η επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην Καστοριά κρίνεται ως επιτυχής. Έγιναν συναντήσεις με τους Διοικητές του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και τους εκπροσώπους των Στρατιωτικών,των Αστυνομικών και των Συνοριοφυλάκων.

Οι Γουναράδες,οι Αγρότες και οι Παραγωγικοί Φορείς είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προβλήματά τους.Αναγνωρίσθηκε πως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παραμεθόρια περιοχή και πρέπει να ενισχυθούν.Για το έκτακτο θέμα της επικαιρότητας της διάθεσης των μήλων,αναμένεται μέχρι την έκθεση να εξαγγελθεί διασφάλιση της αποθήκευσης στα ψυγεία,το όφελος της οποίας θα διαχέεται και στους παραγωγούς.Ακολουθεί η ανεύρεση και διασφάλιση της προώθησης στις αγορές της Αφρικής και Αραβικής.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος,Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, ο Γ.Γ. Εμπορίου και Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης και Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας θα συμβάλουν στην επίτευξη των καλύτερων το δυνατόν αποτελεσμάτων.

 

 

Back to top button