Κόσμος

Επανένωση της οικογένειας Κόπολα στην ταινία «Megalopolis»

Ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος Φράνσις Φορντ Κόπολα επέλεξε την αδελφή του Τάλια Σάιρ και τον ανιψιό του Τζέισον Σβάρτσμαν να συμμετάσχουν στην ανεξάρτητη ταινία του, «Megalopolis».Στην ταινία θα έχουν ρόλους οι Σάια ΛαΜπαφ, Κάθριν Χάντερ, Άνταμ Ντράιβερ, Φόρεστ Γουίτακερ και άλλοι.
Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει εντός του φθινοπώρου«Megalopolis».

Η περιγραφή της ταινίας αναφέρει: «Η μοίρα της Ρώμης στοιχειώνει έναν σύγχρονο κόσμο ανίκανο να λύσει τα δικά του κοινωνικά προβλήματα σε αυτή την επική ιστορία πολιτικών φιλοδοξιών, ευφυΐας και αγάπης και σύγκρουσης».

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα και η Τάλια Σάιρ συνεργάστηκαν στην κλασική ταινία του 1972 «Ο Νονός» (The Godfather), Η Αμερικανίδα ηθοποιός κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «The Godfather Part II» το 1974.

Η ταινία «Megalopolis» σηματοδοτεί επίσης την ευοίωνη επιστροφή στη μεγάλη οθόνη του ΛαΜπαφ, ο οποίος πρόσφατα διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ολίβια Γουάιλντ ότι τον απέλυσε από την ταινία «Don’t Worry Darling» την οποία σκηνοθετεί.

Ο ηθοποιός βρέθηκε επίσης αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης, όταν κατέθεσε αγωγή εναντίον του η πρώην σύντροφός του, τραγουδίστρια FKA Twigs.
Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς και είπε ότι συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

ΑΠΕ

Back to top button