ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “Το Συμβόλαιο” για την επιλογή της Γεωργίας Παγούνη (βίντεο)

Το 45ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας συνεχίζεται έως 11 Σεπτεμβρίου με πολλές αξιόλογες συμμετοχές.
Ξεχωριστή σημασία όμως για όλους εμάς στο Σπασμένο Ρόδι έχει η ταινία του Στέλιου Λέρη Το Συμβόλαιο που συμμετέχει στο Εθνικό Σπουδαστικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, αφού στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την πολυτάλαντη και εξαιρετικά αγαπημένη μας συνεργάτιδα Γεωργία Τούφα-Παγούνη.
Για την συνεργασία τους ο σκηνοθέτης της ταινίας Στέλιος Λέρης είπε:
«Είχα δει την εξαιρετική δουλειά της Γεωργίας στο “Before the Rooster Crows” του Γαβριήλ Αθανασίου το 2020 και εντυπωσιάστηκα με την ερμηνεία της. Αμέσως, ήρθα σε επικοινωνία μαζί της την Άνοιξη του 2020 και της περιέγραψα το σενάριο. Η συνεργασία μου μαζί της ήταν μια από τις καλύτερες που είχα ποτέ με ηθοποιούς και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την βάση και για άλλα project στο μέλλον».
Η ταινία, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, είναι μια αλληγορία με ένα πολύ απλό concept: το πως η οικογένεια προσπαθεί να μας περάσει τις αντιλήψεις και τα πιστεύω της, ενώ είμαστε ακόμα παιδιά.
Η Γεωργία υποδύεται εξαιρετικά την αυταρχική μητέρα αυτής της οικογένειας που προσπαθεί με διάφορες ψυχολογικές τεχνικές να επηρεάσει τα παιδιά της και να τους μεταδώσει τις «αξίες» της οικογένειας.
Συγχαρητήρια Γεωργία, είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Keep going!
Συγχαρητήρια και σε όλους τους συντελεστές της ταινίας.
Σ’ αυτό το link, κάνοντας εγγραφή στη σελίδα του Φεστιβάλ, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες που συμμετέχουν: https://disff.cine.gr/#/login
Κόστος εγγραφής 5€.
https://fouit.gr/2022/07/23/prin-lalisei-o-peteinos-i-tainia-poy-gyristike-ex-olokliroy-stin-kastoria-me-kastorianoys-ithopoioys-vinteo/https://fouit.gr/2022/09/04/i-paroysia-tis-kastorias-sto-45o-festival-tainion-mikroy-mikoys-dramas-vinteo/ 

 

 

 

Back to top button