ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: “Όχι στη βία – Ναι στον αθλητισμός” το μήνυμα στο 4ο «Super Cup» – Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής

Όλα είναι έτοιμα για το 4ο «SUPER CUP» της Ε.Π.Σ. Καστοριάς,
το οποίο είναι αφιερωμένο κατά της βίας και του ρατσισμού. Τον αγώνα θα διευθύνουν νέοι εξελίξιμοι διαιτητές

Το 4ο «SUPER CUP» , που αποτελεί την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, μετά από δύο χρόνια λόγω COVID – 19, τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καστοριάς, που ξεκινά την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022. Πρόκειται για την διοργάνωση, μεταξύ του πρωταθλητή και κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς και ώρα 17:00 με πέντε (€5,00) ευρώ είσοδο για τους φιλάθλους.

Αντιμέτωποι θα τεθούν ο Πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας, Α.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 και ο Κυπελλούχος Α.Σ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΣ.

Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην πρώτη αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι γιορτή, που σκοπό έχει κάθε φορά την ανάπτυξη και αναβάθμιση του επιπέδου, καθώς και την ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Παράλληλα οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον βαθμό ετοιμότητας και να προετοιμάσουν τις ομάδες τους, ενόψει των αγώνων του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων που θα ξεκινήσουν σύντομα και ο κόσμος να παρακολουθήσει μετά από καιρό έναν αγώνα ποδοσφαίρου αντάξιο της δυναμικής των δύο φιναλίστ.

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς έχει φροντίσει αυτός ο αγώνας να είναι γιορτή. Το θέμα της θα είναι ο αγώνας κατά της βίας στα γήπεδα και η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος, όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΝΕΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς αποφάσισε να ορίσει νέους εξελίξιμους διαιτητές να σφυρίξουν την αναμέτρηση του 4ου «SUPER CUP». Έτσι διαιτητής θα είναι ο Π. Μπακάλης ενώ βοηθοί οι κ.κ. Λ. Δημητριάδης και ο Χ. Κοκαλένιος. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο έμπειρος Δ. Στυλιάδης και παρατηρητής διαιτησίας ο Σ. Σπύρου.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ

-Στη νικήτρια ομάδα του «SUPER CUP» θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

-Στη δεύτερη ομάδα (φιναλίστ) θα απονεμηθεί επίσης κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

-Αναμνηστικά έπαθλα θα απονεμηθούν στους Διαιτητές, καθώς και στον MVP του αγώνα.

Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του Μεγάλου Προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές θα εμφανιστούν στο γήπεδο με μαύρο περιβραχιόνιο, κρατώντας καρτέλες και φορώντας μπλουζάκια με αναγραφόμενο το κεντρικό σύνθημα κατά της βίας και του ρατσισμού, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε, χωρίς βία, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και οπαδικές διαμάχες.

Καινούρια αγωνιστική περίοδο καινούριες ελπίδες και προσδοκίες για όλες τις ομάδες του νομού μας.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του SUPER CUP Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Συνδιοργανωτής και μέγας χορηγός του αγώνα είναι ο Δήμος Καστοριάς, ο οποίος στηρίζει τα μέγιστα την διοργάνωση και είναι κοντά στην ένωση και σε όλα τα σωματεία του δήμου.

sentranews.gr

 

 

Back to top button