ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σήμερα η πρώτη μέρα του “4ου Kastoria Rock Overdose Festival”

Η Demons Gate Productions σε συνεργασία με το Rockoverdose.gr παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε ανοικτό χώρο το 4th Kastoria Rock Overdose Festival, στο Θέατρο του Βουνού στη πόλη της Καστοριάς!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε 2 ξεχωριστές ημέρες. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Έξι συγκροτήματα είναι έτοιμα να μας ξεσηκώσουν κάθε βραδιά. Με το πρόγραμμα να είναι το παρακάτω:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Infernal Storm (Κοζάνη)
Desert Near The End (Αθήνα)
Gentihaa (Αθήνα)
VOID INN (Σερβία)
Enemy Of Reality (Αθήνα)
SEPTICFLESH

ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Temple Of Katharsis (Καστοριά)
O.Y.D. (Καλαμάτα)
Passengers in Panic (Αθήνα)
Sense of Fear (Κοζάνη)
Silent Winter (Βόλος)
NIGHTFALL

Οι Συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα, με τις πύλες να ανοίγουν στις 5:00 μμ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 17 € το μονοήμερο και 30 € το διήμερο, στο ταμείο. Οι τιμές προπώλησης είναι 14 € το μονοήμερο και 25 € το διήμερο. Οι φίλοι που θέλουν να προμηθευτούν από τώρα τα εισιτήριά τους μπορούν να το κάνουν είτε ηλεκτρονικά στο  https://www.viva.gr/tickets/music/rock-overdose-festival/ είτε από τα καταστήματα Coffee Brown, Souvenir Αργυράκης (Καστοριά), Super Περιπτεράκι, Αρτοποιήματα Κύρου, Γυμναστήριο Lion Fitness (Άργος Ορεστικό), CrossRoads Beer Bar (Κοζάνη) και Rock Cafe (Γρεβενά).

Η φιλοδοξία μας είναι, το Kastoria Rock Overdose Festival να καθιερωθεί και να γίνει ένα μεγάλο ετήσιο φεστιβάλ για τη σκληρή μουσική που θα αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους οπαδούς της μουσικής αυτής όσο και για καταξιωμένα στο χώρο συγκροτήματα. Έτσι ώστε η Καστοριά να μπει στο χάρτη των μεγάλων διεθνών φεστιβάλ. Προσφέροντας και μια ευκαιρία στους κατοίκους της περιφέρειας μας να απολαμβάνουν μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.

Όπως είχε δηλώσει και ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Blaze Bayley στη συνέντευξη που είχε δώσει με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο 2ο  Kastoria Rock Overdose Festival «Το να παίζεις σε μικρότερες πόλεις, μερικές φορές είναι και καλύτερο ξέρεις, γιατί οι fans εκεί δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να δουν μπάντες του εξωτερικού, όποτε ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερος, πράγμα που δίνει μεγαλύτερη ώθηση και σε μας!»

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του φεστιβάλ για την πολύτιμη στήριξη που μας προσφέρουν στην προσπάθειά μας αυτή. Οι χορηγοί μας είναι οι παρακάτω:

  • Γερμανός – Κατάστημα Καστοριάς
  • Dogidiagnosis.con
  • Κέντρο Λογοθεραπείας & Εναλλακτικών Θεραπειών Σαββίδης Κων/νος – Μεσ/μία Καστοριάς
  • Αθλητικά Είδη Sportaction Παπαδόπουλος Κων/νος – Μεσ/μία Καστοριάς
  • Souvenir Αργυράκης – Καστοριά
  • JP Custom Guitars Γιάννης Παππάς
  • Γραμμόφωνο Μεζεδοπωλείο – Καστοριά
  • Ξενοδοχείο Byzantium – Χλόη Καστοριά
  • Γεύσεων Καταφύγιο Ψησταριά/Ταβέρνα – Άργος Ορεστικό
  • Ο Γύρος Της Πόλης Fast Food – Άργος Ορεστικό
  • Αρτοποιήματα Κύρου – Άργος Ορεστικό

 Η Demons Gate Productions διοργανώνει κυρίως Metal συναυλίες ενώ η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που ανέλαβε ήταν το φετινό River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς. Το Rockoverdose.gr ξεκίνησε σαν on line περιοδικό τον Ιούνιο του 2010, ενώ από το 2014 έχει διοργανώσει διάφορα events σαν Rock Overdose σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Καλαμάτα, Λάρισα, Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Κοζάνη κλπ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 6980243357, στο email: [email protected] ή στη σελίδα https://www.facebook.com/RockOverdoseFestival

 

 

Back to top button