ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

ΓΠΟ Καστοριάς: Με τη δύναμη της γυναίκας στα γήπεδα του ποδοσφαίρου

Συνέντευξη

Μια νέα σελίδα θέλουν να ανοίξουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα στον Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς με στοχευμένες και μεθοδικές κινήσεις. Αλλά κυρίως με αγάπη, μεράκι και διάθεση για να πρωταγωνιστήσει ο σύλλογος και να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές.

Ο Τάκης Κωστάρας, πρόεδρος της ομάδας του Γ.Π.Ο. Καστοριάς, μίλησε στο mynews.gr για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται, για την υπομονή που χρειάζεται προκειμένου να ασχοληθεί κάποιος με το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και τη βοήθεια που υπάρχει.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ : Χρήστο Νάσκα

Ο κύριος Κωστάρας δηλώνει ικανοποιημένος από την ανάπτυξη που βλέπει στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ενώ όπως λέει εμφατικά στο mynews.gr: «Τα κορίτσια είναι αυτά που πρωταγωνιστούν, εμείς είμαστε εδώ ως διοίκηση για να τους κάνουμε να αισθάνονται όμορφα και να τους προσφέρουμε όλα αυτά που χρειάζονται».

– Πώς προέκυψε η ενασχόληση και η αγάπη για το ποδόσφαιρο γυναικών;

«Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο γυναικών προέκυψε όταν ξαφνικά πριν 6 περίπου χρόνια με πήραν τηλέφωνο από την ομάδα να μου πούνε για την κόρη μου Έλλη Κωστάρα σε ηλικία τότε 11 χρόνων για να την πάω εκεί για προπόνηση.

Από τότε έχω λατρέψει το γυναικείο ποδόσφαιρο γιατί ως ποδοσφαιριστής έχω παίξει περίπου 30 χρόνια και σε πιο υψηλό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν από τότε και κάθε μέρα πηγαίνω από το Τσοτύλι Κοζάνης στην Καστοριά για προπονήσεις, περίπου 80 λεπτά πήγαινε -έλα χρόνος διαδρομής».

– Το ρωτάω αυτό γιατί σίγουρα θέλει κόπο και υπομονή για κάτι τέτοιο

«Θέλει πολλή υπομονή για να το κάνεις αυτό. Ο κόπος όμως και το χρηματικό κομμάτι (μετακίνηση κτλ) δεν με πειράζει γατί όταν κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, τότε…
Συνέχεια της μεγάλης συνέντευξης και φωτογραφίες στο mynews.gr
 

 

 

 

 

 

Back to top button