ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Οι αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Νεστορίου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 12-9-22 σε όλα τα σχολεία του Δήμου Νεστορίου οι αγιασμοί έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Σε αυτούς που έγιναν στο Νεστόριο παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τοτονίδης, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και δημοτική Σύμβουλος κ. Ανδρομάχη Σουκαλοπούλου και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μάρκος Βυσούλης.
Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο, υπενθύμισε πως: “Φέτος θα πρέπει να καταβληθεί μια προσπάθεια από όλους προκειμένου να επιτευχθεί μία μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των σχολικών μονάδων σε ποσοστό άνω του 10%. Ενημέρωσε επίσης για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν την περυσινή χρονιά, καθώς και για την ενεργειακή αναβάθμιση των τεσσάρων (4) σχολικών κτηρίων η οποία επίκειται και που, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, θα κοστίσει συνολικά 1.000.000 ευρώ”.
Στον αγιασμό της σχολικής μονάδας της Διποταμίας παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Τοτονίδης και κ. Κυριάκος Τοτονίδης. 

Back to top button