Καστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια και στον αγιασμό του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (φωτογραφίες)

Στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους στη νέα στέγη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καστοριάς βρέθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και ο αύλειος χώρος του παλιού 2ου δημοτικού σχολείου πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα. Η κ. Αντωνίου ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μία καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες.

Ακολούθως, επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς. Ενημερώθηκε για την κατάσταση σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής. Ευχήθηκε καλή δύναμη και μία σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.

Σε μήνυμά της τόνισε: «Ξεκινάει μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες. Η παιδεία χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται. Στηρίζουμε το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Εύχομαι ολόψυχα μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με δύναμη, επιτυχίες και πρόοδο για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα».

 

 

 

 

Back to top button