ΑγροτικάΚαστοριά

Ψηφίζουμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καστοριάς για τα “Rural Inspiration Awards 2022”

Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι, ανάμεσα στους 24 φιναλίστ για τα Rural Inspiration Awards 2022 του ENRD περιλαμβάνεται και η δική μας πρόταση ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ (Red cow breed), στην κατηγορία Ανθεκτικό μέλλον (Resilient Futures). Το θέμα των φετινών Rural Inspiration Awards (RIA) 2022 είναι «Το Μέλλον είναι η Νεολαία», εμπνευσμένο από κοινού από το 2022 που είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, το Μακροπρόθεσμο Όραμα για τις αγροτικές περιοχές και το Αγροτικό Σύμφωνο, που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το RIA 2022 επιδιώκει να προωθήσει τη σημασία της ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος – πράσινο, ανθεκτικό, κοινωνικό χωρίς αποκλεισμούς, καινοτόμο και ψηφιακό. Φέτος συμμετείχαν 111 έργα από 24 κράτη μέλη για τις τέσσερις θεματικές κατηγορίες: Πράσινο Μέλλον, Ψηφιακό Μέλλον, Ανθεκτικό Μέλλον και Κοινωνικό Μέλλον χωρίς αποκλεισμούς. Οι ειδικοί υπέδειξαν 24 έργα που προκρίθηκαν. Τώρα, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει έναν νικητή ανά θεματική κατηγορία, αλλά εσείς αποφασίζετε τον νικητή του Βραβείου Κοινού.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ  μέχρι 4 Οκτωβρίου για το πιο εμπνευσμένο έργο! (Δε χρειάζεται εγγραφή, απλά επιλέγεται και πατάτε κάτω το DONE)
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας,
Ευχαριστούμε πολύ τον Τεχνικό μας σύμβουλο του Έργου Red cow breed Αναστάσιο Μιχαηλίδη, Καθηγητή Αγροτικής Οικονομίας ΑΠΘ

Back to top button