Ελλάδα

Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά

Υλικά συνταγής

  • 200 γρ πατάτες μικρές στρογγυλές, βρασμένες με τη φλούδα και κομμένες στη μέση
  • 200 γρ. ντοματάκια Κρήτης ή Σαντορίνης κομμένα στη μέση
  • 200 γρ. λεπτά σπαράγγια βρασμένα για 3΄-4΄
  • 200 γρ. μανιτάρια κομμένα στη μέση
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 10-15 ελιές Καλαμών
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Για τη σάλτσα
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  • 3 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

icookgreek.com

Back to top button