Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Σύσκεψη με τον υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό για τις πρόσφατες καταστροφές

Μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας και το αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπήρξε άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κου Χρήστου Τριαντόπουλου, ο οποίος επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου την Περιφέρειά μας.
Στην σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας κ. Μάνος Θωμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Δαδαμόγια Αικατερίνη, ο Δήμαρχος Εορδαίας κ. Πλακεντάς Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Χρήστος Ελευθερίου, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Τσανούσας Κωνσταντίνος και υπηρεσιακοί παράγοντες που σχετίζονται με θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Κεντρικό θέμα της σύσκεψης ήταν η εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν σε περιοχές των Δήμων Εορδαίας, Καστοριάς και Σερβίων από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, ο συντονισμός των ενεργειών για την αποκατάστασή τους και η εκτίμηση των αποζημιώσεων.

 

Back to top button