Καστοριά

10 χρόνια ΟΠΑΚ!

Η Φιλοζωική μας Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς κλείνει 10 χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μαζί με όλους σας φθάσαμε ως εδώ.
2 μόλις Άνθρωποι ξεκίνησαν με κοινο στοχο την δημιουργία μιας φιλοζωικής που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην ευημερία των αδέσποτων ψυχών στο Νομο της Καστοριάς . με κοινο σκοπο να βοηθήσουν έμπρακτα ,να γίνει σωστη προώθηση αδέσποτων σε ανάδοχες οικογένειες-υπεύθυνους ιδιοκτήτες και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα φιλοζωίας.
Η πορεία αυτή των 10 χρόνων….. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!🐾
Ξεκινήσαμε χωρις επιχορηγήσεις , καμια στήριξη απο ξένους η εγχώριους οργανισμούς , χωρίς βοήθεια απο τους δήμους του Νομού και μαζι σας καταφέραμε τα ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ .
Σε μολις 4 χρονια η Φιλοζωική απέκτησε τον δικο της ιδιωτικο χωρο , αντιμετώπισε τόσα δύσκολα περιστατικά χειρουργείων με νούμερα αστρονομικά , νεογέννητα σε σακούλες και κουτιά , σκύλους και γάτες που βρέθηκαν τραυματισμένα , στειρώσεις , υιοθεσίες ,προωθήσεις αδέσποτων ζωων , φιλοξενίες … και… πολλές πολλές τροφες …τονους ολόκληρους που μας δώσατε απλόχερα σε όλα αυτά τα χρονια για τα αδέσποτα μας !!!
Απο την Γερμανια , Ισπανία , που ζουν μερικά από τα πρώην αδέσποτα μας μεχρι την Κρήτη όλες οι υιοθεσίες μας έχουν έναν και μονο πρωταγωνιστή , εσάς που μας βοηθάτε και μας στηρίζετε !!
Είμαστε εδω και είμαστε πιο δυνατοί απο ποτέ μετα απο 10 χρόνια , παραμένοντας πιστοί στο κοινο στοχο που είχαμε , την ευημερία οσο περισσοτέρων μπορούμε αδέσποτων ψυχών , εργαζόμενοι αμιγώς εθελοντικά , γιατί το μονο που μας κανει ήρεμους και χαρούμενους ψυχικά είναι να βλέπουμε πρώην αδέσποτα σε αγκαλιές οικογενειών !!
Ευχαριστούμε για ολα !
Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς

 

 

 

Back to top button