Καστοριάφωτορεπορτάζ

Νοσηλεύτριες του ΑΧΕΠΑ απόλαυσαν την τουριστική Καστοριά (φωτογραφίες)

Με μεγάλη χαρά η Kastoria Outdoors υποδέχτηκε το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ
Μας ανατέθηκε η οργάνωση και εκπόνηση ενός “Active Sightseeing Programme”.
Ακόμα μία ευκαιρία λοιπόν, για προβολή, προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της πόλης!
Το πρόγραμμα οργανώθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εκτελέστηκε με απόλυτη ασφάλεια, όπως μόνο η Kastoria Outdoors ξέρει να κάνει, με την 20ετή και πλέον εμπειρία που διαθέτει!
Ποδηλασία, πεζοπορία, επισκέψεις στον γύρο της λίμνης, το σπήλαιο του δράκου, τη Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας και πολλά άλλα ήταν αρκετά για να κάνουν τις επισκέπτριές μας να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο, εκστασιασμένες από τις ομορφιές της αρχόντισσας Καστοριάς!
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και μία βόλτα με τα canoe/kayak και τα θαλάσσια ποδήλατα της Kastoria Outdoors, για να απολαύσουμε μαγικές εικόνες μέσα από το νερό και να πιούμε το κοκτέιλ μας εν το μέσω της λίμνης.
Σε όλα τα σημεία που επισκεφθήκαμε και καθ΄ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, έγιναν ξεναγήσεις και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το κάθε τι που αντικρίσαμε καθώς και για τον πολιτισμό, τα μνημεία και γενικότερα την κουλτούρα της Καστοριάς και των κατοίκων της.
Στην Kastoria Outdoors σεβόμαστε πραγματικά τις επιθυμίες των επισκεπτών μας.
Φροντίζουμε να φεύγουν ερωτευμένοι με την Καστοριά, έχοντας αποκομίσει εικόνες και εμπειρίες βαθιά χαραγμένες στην ψυχή τους ώστε να γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης μας! Θέλουμε να μας λογίζουν ως φίλους που θα τους επισκεφθούν ξανά στο μέλλον!
Αυτή είναι η φιλοξενία που παρέχουμε!
Αυτή είναι η φιλοξενία που ξέρει να δίνει η Καστοριά!
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Back to top button