Καστοριά

Τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα με τον Σύλλογο Υποτροφιών (αναλυτικό πρόγραμμα)

Πρόγραμμα τριήμερης εκδρομής στην Αθήνα με τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς
11/11/22 Παρασκευή
Θα αναχωρήσουμε νωρίς το πρωί από την πόλη μας και θα κατευθυνθούμε προς την Αθήνα ( μέσω της Ιόνιας οδού και της νέας καλωδιακής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου) στην οποία θα φτάσουμε αργά το μεσημέρι με όλες τις απαραίτητες στάσεις.
Πρώτη μας στάση στην πρωτεύουσα, η Εθνική Πινακοθήκη, ο απόλυτος προορισμός όσων αγαπούν την τέχνη, στην οποία θα θαυμάσουμε έργα διάσημων Ελλήνων ζωγράφων.
Αμέσως μετά προτείνουμε μεσημεριανό φαγητό και μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση μιας και το βράδυ έχουμε έξοδο.
12/11 Σάββατο
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Σούνιο και το Ιερό του Ποσειδώνα, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής. Η παραλιακή διαδρομή έως το Σούνιο είναι μία απο τις ομορφότερες ενώ η ομορφιά και η τοποθεσία του Ναού εντυπωσιάζει καθε επισκέπτη. Ακριβώς μετά θα περασουμε απο τη Βουλιαγμένη οπου και θα γευματίσουμε.
Μετά θα συνεχίσουμε προς τη Γλυφαδα για ένα καφεδάκι και θα επιστρέψουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο οπου θα ξεκουραστούμε γιατί το βραδυ εχει διασκέδαση!
13/11 Κυριακή
Δυο εναλλακτικές έχουμε για εσάς σήμερα.
Μετά το πρόγευμα και αφού αφήσουμε τα δωμάτια μας, θα επισκεφθούμε τους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό ή, για όσες προτιμάτε, θα επισκεφθούμε στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την πόλη μας στην οποία θα φτάσουμε το βραδάκι, φυσικά με όλες τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή συμμετοχής 185€
Τηλ. επικοινωνίας:
Αφρουλα Ψημα 6972096344
Νουλη Μακριδου 697 8106440
Πάτρα Χαραχουση 6973307591
Traveline 2467087740

Back to top button