ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Βίντεο από τον αγιασμό του ΓΠΟ Καστοριάς – Δηλώσεις προέδρου και δημάρχου (σειρά φωτογραφιών)

Στο προπονητικό κέντρo Κωσταραζίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΓΠΟ Καστοριάς, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του ΓΠΟ Καστοριάς Δημήτρης Κωστάρας, καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη για την ευλογία της τέλεσης του Αγιασμού και για τις εγκάρδιες ευχές του, που τους δίδουν δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτή αθλητική προσπάθειά τους.

Ο ίδιος επισήμανε το γεγονός ότι την φετινή περίοδο το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, από Μακεδονία, μέχρι Θράκη και Ήπειρο, θα εκπροσωπούν μόλις τρία σωματεία, εκ των οποίων η μοναδική επαρχιακή ομάδα η Καστοριά, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, υποστηρίζοντας την πανελλαδική προβολή του νομού, τονίζοντας ωστόσο, την αναγκαιότητα στήριξης του συλλόγου, τόσο από τους φορείς, όσο και από την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, τονίζοντας με έμφαση τους υψηλούς φετινούς στόχους που έθεσε ο σύλλογος.

Επίσης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για την άψογη συνεργασία με την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου – το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις – για την διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος, καθώς και το προπονητικό κέντρο Κωσταραζίου, αλλά και γενικότερα την υποστήριξη του προς τον σύλλογο.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη, για την ηθική και υλική υποστήριξη του προς το σωματείο, τον Δήμαρχο Νεστορίου Χρήστο Γκοσλιόπουλο, τον Δήμαρχο Βοϊου Χρήστο Ζευκλή, καθώς επίσης και τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη για τους οποίους όπως είπε έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της προσπάθειας που γίνεται, και έχουν υποσχεθεί να συνδράμουν σημαντικά σε αυτό το εγχείρημα.
Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού στον σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει για μία ακόμη χρονιά ηθικά και υλικά την αξιόλογη προσπάθεια του σωματείου και ευχήθηκε να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να επιτευχθούν οι φετινοί υψηλοί στόχοι στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Back to top button