Καστοριά

Στον εισαγγελέα Καστοριάς σήμερα ο 46χρονος

Στον εισαγγελέα στην Καστοριά θα οδηγηθεί  σήμερατο πρωί ο 46χρονος γιος της γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη. Οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον ανακριτή αλλά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκαλύπτει στο GRTimes, ο ιατροδικάστής Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Φούντος που έκανε αυτοψία στο σημείο, η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που μαρτυρά ότι ήταν θαμμένη εδώ και αρκετούς μήνες.

“Τα μόνα στοιχεία που βρέθηκαν από τη σορό της γυναίκας, ήταν το κρανίο, κάποια ρούχα τα οποία φορούσε, υπολείμματα από το τριχωτό της κεφαλής και ορισμένα κόκκαλα. Ήταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που μαρτυρά ότι η γυναίκα ήταν θαμμένη στο συγκεκριμένο σημείο, εδώ και κάποιους μήνες. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε να υπάρξει ταυτοποίηση για να διαπιστώσουμε εάν πρόκειται για την ίδια γυναίκα που εξαφανίστηκε” σημείωσε χαρακτηριστικά στο GRTimes ο ιατροδικαστής.

Παράλληλα συμπλήρωσε πως το πιθανότερο είναι “ότι η γυναίκα ξεθάφτηκε από τα σκυλιά της περιοχής ή κάποιο άλλο άγριο σαρκοφάγο ζώο”.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Δημήτρης Δούκας, μιλώντας στην ίδια ιστοσελίδα σημείωσε ότι “είχαμε πολύ καιρό να δούμε τη γυναίκα στο χωριό, αλλά αυτό δεν μας κίνησε υποψίες. Γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και ότι σπάνια έβγαινε από το σπίτι της. Αντίθετα τον γιο της τον βλέπαμε κάθε μέρα. Αν δεν βλέπαμε αυτόν θα μας έκανε εντύπωση, όμως η γυναίκα ξέραμε ότι κινούνταν με μεγάλη δυσκολία και ουσιαστικά δεν έβγαινε από το σπίτι”, υπογράμμισε.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο 46χρονος γιος της ηλικιωμένης “δε δούλευε”, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει στις αρχές τις υποψίες πως αυτός είναι που κρύβεται πίσω από αυτή την τραγική ιστορία.

thetoc.gr

Back to top button