Κόσμος

Βιογραφική ταινία για τους Sublime από τον σκηνοθέτη του «Hunger Games»

Βιογραφική ταινία για τα μέλη του ska-punk συγκροτήματος Sublime είναι στα σκαριά, με τον Μπαντ Γκο ντράμερ και τον Έρικ Γουίλσον πρώην μπασίστα του γκρουπ να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του πρότζεκτ.

Η ταινία που δεν έχει ακόμη τίτλο θα καταγράφει την άνοδο των Sublime από περιθωριακό συγκρότημα του Λονγκ Μπιτς στους κορυφαίους της ροκ σκηνής. Το γκρουπ είχε την πρώτη του επιτυχία μετά τον τραγικό θάνατο τού ιδρυτή του, τραγουδιστή Μπράντλεϊ Νόουελ. Ο αρχηγός των Sublime πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης τη στιγμή που η ζωή του απογειωνόταν, είχε μόλις παντρευτεί, είχε έναν γιο και το καλύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορούσε σε λίγες εβδομάδες.

Σήμερα, τραγούδια όπως τα «What I Got», «Santeria» και «Doin’ Time» είναι βασικά σε ραδιοφωνικά προγράμματα της εναλλακτικής ροκ, αλλά στην ταινία θα ειπωθούν πολλά ακόμη για το συγκρότημα και τη δημιουργία των επιτυχιών του.

Ο Φράνσις Λόρενς, σκηνοθέτης της κινηματογραφικής σειράς «The Hunger Games» (Αγώνες Πείνας) θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τους «Sublime» σε σενάριο του Κρις Μάντι.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό επιτέλους συμβαίνει και αισθανόμαστε μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που οι σπουδαίοι Φράνσις Λόρενς και Κρις Μάντι διηγούνται την ιστορία μας» έγραψαν οι Γκο και Γουίλσον σε ανακοίνωσή τους. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους Πίτερ Πατέρνο και Ντέιβ Κάπλαν/Surfdog για την πολυετή επιμονή και το όραμά τους για την υλοποίηση αυτής της ταινίας και ευχαριστούμε τη Sony’s 3000 Pictures και την Chernin Entertainment που πίστεψαν σε εμάς. Γνωρίζουμε ότι το ταλέντο και το πνεύμα του Μπράντλεϊ θα είναι μέρος αυτού του απίστευτου ταξιδιού» σημείωσαν.

ΑΠΕ

Back to top button