Καστοριά

Αστυνομικοί Καστοριάς: Aδιανόητο να βρίσκονται συνάδελφοι εγκλωβισμένοι επί δεκαετίες στην Αθήνα

To Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων μίλησε και το Α.Ε.Α με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε το απόλυτο μηδέν (0) στις τακτικές συμπληρωματικές μεταθέσεις για όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας ανά την Ελλάδα.

Είναι αδιανόητο συνάδελφοί μας να βρίσκονται εγκλωβισμένοι με τις οικογένειες τους επί δεκαετίες στην Αθήνα επειδή κάποιοι αρκούνται στο να καλύπτουν τις «κενές» θέσεις  των υπηρεσιών με χρόνιες αποσπάσεις τηρώντας πάντα το «αξιοκρατικό» σύστημα επιλογής των Αστυνομικών που θα μετακινούνται με έξοδα δημοσίου.

Ας δώσουν λοιπόν οι αρμόδιοι μια σαφή απάντηση  σε όλους τους συναδέλφους μας για το πόσοι ακόμα Αστυνομικοί χρειάζεται να συγκεντρωθούν στην Αττική προκειμένου να επαρκούν για τη φύλαξη των επισήμων, των ΠΑΕ, των εργοταξίων, των περιπολιών της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και όλων των συναφών.

Καλούμε τους Βουλευτές και τους πολιτευτές του νομού μας να πάρουν θέση απέναντι στην απαράδεκτη και πρωτοφανή αυτή απόφαση του Α.Ε.Α που βάζει «θηλιά» στο λαιμό εκατοντάδων συναδέλφων μας που αναμένουν καρτερικά να μετατεθούν αξιοκρατικά στον τόπο συμφερόντων τους.

ΓΙΑ ΤΟ   Δ.Σ

Ο                                                                                                             Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                         ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

 

 

 

Back to top button